Dakota Johnson

”Fifty Shades”-stjärnan på pubishår-resa

Av: 

Olle Kvarnsmyr

NÖJE

Under en intervju togs en oväntad detalj upp från den omtalade filmen Fifty Shades of Grey

Vi gör alla en resa då och då. Både inre resor och fysiska resor. Ibland kan resan gå till Knivsta och ibland kan resan gå till södra Frankrike. Kanske till ett himla trevligt hotell med havsutsikt och gott rödvin. I södra Frankrike alltså. Inte Knivsta.

Ny typ av resmål

 Nu rapporterar flera amerikanska nyhetsajter om en ny typ av resa. En resa få personer hade hört talas om denna morgon. Vi pratar om pubishår-resan.

Generös buske

Sam Taylor-Johnson, regissör till vårens mest omtalade film Fifty Shades of Grey intervjuades nyligen av Huffington Post. Den ytterst noggranna reportern hade upptäckt att Dakota Johnssons karaktär i förhandsklippet visat på en synnerligen generös buske.

Långa diskussioner

Regissören förklarade att hon tillsammans med Johnson hade haft diskussioner kring ämnet.

— Det var ett medveten val. Dakota och jag hade långa diskussioner om hennes pubishår-resa. Att hon skulle börja med en typ av ansning och att pubishår-resan skulle följa bokens beskrivningar av pubishårets omfång, säger Sam Taylor-Johnson till Huffington Post. 

Två nya filmer

Den spännande nyheten som berör Johnssons karaktärs pubishår-resa kom samtidig som det blir klart att det blir två till filmer i serien. Och att regissören Sam Taylor-Johnson även regisserar uppföljarna.

Pubishår-resan kan följas på fredag då Fifty Shades of Grey har premiär

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, solskydd och skönhet – handla allt för sommaren hos MEDS.

MEDS

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Dakota Johnson

Knivsta

Fifty Shades of Grey