Harry Styles hemliga superkroppshjälp

avOlle Kvarnsmyr

NÖJE

DAGENS HARRY

1 av 76
Harry - nu ÄNNU tuffare Harrys Krav Maga träning har ännu inte riktigt kickat in. Men den som väntar - väntar på något gott.

Harry Styles, skönlockig sångare i det musikaliska vidundret One Direction har fått oväntat superkropp-hjälp - av Clint Eastwood. 

Harry & Clint

Harrys Styles liv som internationell superstjärna kan ibland te sig glamoröst och enkelt. Men frågar du vår vän Harry själv ligger det mycket hårt arbete bakom. Det är inte bara att sjunga, glida runt i stor hatt och ha ett glatt leende. Dagens unga publikum, hårt doserade på Paradis Hotel och liknande kulturyttringar kräver numera en superkropp av sällan skådat slag. Kroppshår ska ansas, tatueringar ska karvas in, torson ska presenteras välputsad och muskulaturen ska orsaka ha-begär av sällan skådat slag.

Det tuffaste sättet

Vår vän Harry löser det såklart på bästa och om Nöjesbladet själv får säga det - det tuffaste sättet. Harry går på något sätt till urkällan av den tuffa manligheten. Han tar hjälp av legendaren CLINT EASTWOOD, 84. Den brittiska publikationen Daily Star rapporterar att Harry tidigare har haft ett snack med Eastwood om karriär, framtid och annat intressant två superstjärnor kan snicksnacka om.

Sjukt jobbigt

När de två vännerna kom in på träning ordinerade Eastwood bums den israeliska militärtekniken Krav Maga. Tekniken är sjukt jobbigt och enligt utövare kan en superkropp skönjas relativt fort om den utförs ofta och rätt.

Harry - nu ännu tuffare

Enligt Wikipedia tränar utövare av Krav Maga försvar mot hot och attacker på ett flertal sätt; stående, sittande, liggande, mot vapen, mot flera angripare, i mörker, i trånga utrymmen och i stressade situationer. Teknikerna bygger till stor del på instinktiva rörelser och reflexer. Enligt uppgift är Harrys vänner i One Direction sjukt imponerade av resultatet och har eller ska även de börja med Krav Maga

Nöjesbladet kan med bakrund av detta numera bara säga: Harry - nu ÄNNU tuffare.

Vem skulle du vilja ha hemlig superkropp-hjälp av? Skriv i kommentarsfältet nedan

ARTIKELN HANDLAR OM