Mitt huvud satt på en naken kropp

NÖJE

Aftonbladets Karolina Fjellborg en av de drabbade

Ja, det har faktiskt hänt mig också. Någon hopplös tönt har lagt ut en fejkad nakenbild på mig på nätet.

Störtlöjligt.

För ett par månader sedan råkade jag hitta en så kallad fejkad kändisbild på mig själv på internet. Det var mitt huvud monterat på en naken bruds kropp.

Porrtjejen gjorde en äcklig pose – och till råga på allt så var det enda hon hade på sig ett par heltacky vita sandaletter som jag inte skulle ta på mig ens under pistolhot.

Jag visade mamma bilden, eftersom jag faktiskt tyckte att det i all sin patetik var lite komiskt.

Men när jag såg hennes haka falla och hörde det ofrivilliga vibratot på rösten när hon stressat frågade ”MEN VAD är det här, Karolina?” insåg jag att lilla mamma för ett kort ögonblick faktiskt trodde att den avklädda stackaren verkligen var jag.

Det var på sätt och vis den största chocken – att min egen mamma, som har närt mig vid sin barm, ens för en sekund kunde tro att jag skulle vara så otroligt korkad och i sådant hopplöst behov av bekräftelse att jag ställde upp på sådan skit.

Själva bilden bryr jag mig mindre om. Jag orkar inte ens bli upprörd.

Det är mest tragiskt att det finns nissar där ute som inte har något bättre för sig än att sitta hemma vid datorn och klistra ihop nakenbilder på tjejer som de inte har en chans att få se utan kläder i verkliga livet.

Jag menar – vad är oddsen att de där pajsarna ska få till det med något annat än Canal plus och högerhanden när kvällen kommer?

Well, lycka till. Och skaffa er ett liv.

Det är allt jag har att säga om den saken.

Karolina Fjellborg

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!