Supermodeller äger Stockholms catwalk

NÖJE

- snygga, framgångsrika och i stan!

1 av 12 | Foto: Supermodeller plus en stylist!

Tre av världens just nu hetaste modeller har äntrat catwalken under Stockholms modevecka. Irina, Erin och Lily verkade trivas av uppmärksamheten de fick av den häpna och hänförda publiken.

Magiskt vackra Irina Lazareanu som lanserats hårt av ingen mindre än Kate Moss gick tidigare i veckan visning för Hope. På Stockholms modecenter samsades inga mindre än Lily Cole och Erin O'Connor på catwalken. Lily Cole från London har idag en meritlista längre än kinesiska muren med uppdragsgivare som Prada, Chanel, Vogue och Elle. Erin O'Connor,också hon från England, har varit med länge i branschen och har beskrivits av Karl Lagerfeld som en "modern anti-beaty" alltså vacker fast ändå inte: fulsnygg, på nått sätt. Även Erin har modellat för Chanel, Versace och Prada, för att nämna några...

Men att få ett snack med supermodellerna gick inte. Erin och Lily poserade vant framför fotoblixtarna men vägrade öppna munnen. Följ istället med svenska modellen Ida Pyk bakom kulisserna på Stockholms modevecka, hon skriver själv dagbok från visningarna.

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode