Bachelor-Johanna: ”Var aldrig min mening”

Ikväll avslöjades det att Niclas Lij och Johanna Scortea inte är ett par.
I programmet ”Bachelor - Efter sista rosen” säger Johanna att han borde jagat henne mer, men nu är hon kritisk till hur allt framställs.
– Det blir fel vinklat för jag vill inte lägga skulden på bara honom, säger hon.

I kvällens ”Bachelor - Efter sista rosen” berättar Niclas Lij, 32 och Johanna Scortea, 25, att förhållandet inte höll när de kom hem från inspelningarna. Niclas åkte ner till Palma för att hälsa på Johanna, men efter det har de inte träffats en enda gång. Mötet i studion några månader senare blev därför känsloladdat för Johanna.

– När jag satt i studion och fick se hela min resa med Niclas så blev jag väldigt omtumlad. Jag hade gått in med en inställning att det inte hade funkat. Vi bodde på olika ställen, vi hade inte hörts, och så blev man påmind om vad vi hade, vad fint det var och alla känslor man ser i ögonen. Det var så laddat allting och jag blev osäker på vad jag själv tyckte, berättar hon.

”Fel vinklat”

I kvällens avsnitt menar Johanna att Niclas borde ha uppvaktat och jagat henne mer. Hon ifrågasätter varför han inte ringde henne efter besöket i Palma. Nu reagerar hon på hur hon framstod i programmet.

– Jag att jag lät mycket hårdare än vad jag var. Det blev väldigt hårt vinklat mot honom och det var aldrig min mening från början.

Hon påpekar att de bägge två har gjort fel, men att det inte framkommer i programmet.

– Det handlar inte om att han inte har ringt, utan ingen av oss har ju ringt. Så det blir fel vinklat för jag vill inte lägga skulden på bara honom, säger Johanna.

Bortklippt av tidsskäl

Hans Abrahamsson, exekutiv producent för programmet, hälsar i ett sms till Nöjesbladet att det är tråkigt att höra att Johanna känner som hon gör.

”Vår uppfattning är att programmet visar vad de verkligen sade till varandra i studion, även om en del frågor och svar är bortklippt av tidsskäl. Inspelningen tog ett par timmar och således måste en del klippas bort för att få plats i tv-tablån” skriver han.

Har fortfarande kontakt

I dag har Johanna och Niclas fortfarande kontakt, men endast som vänner.

– Jag frågar gärna hur han mår och hur han känner. Jag bryr mig om honom för oavsett vad så är han en vän idag. Vi pratar om livet och vi har även diskuterat om vi ska ge det ett ärligt försök när jag flyttar hem. Men det har runnit ut i sanden.

Hon har inte träffat någon ny efter programmet, men har inte gett upp hoppet.

– Jag har blivit mycket mer öppen för kärleken och för att hitta någon. Jag är övertygad om att jag kommer träffa min prins någon gång, säger Johanna Scortea.

”Bachelor - Efter sista rosen” går att se på TV4 Play.

Publisert:

LÄS VIDARE