Anders Bagge gör tv-serie av bröllopet

Av: Linn Elmervik, Mathilde Albinsson

Publicerad:

Kärleksresan blir tv.

Anders Bagge, 50, och Johanna Lind, 46, gör realityserie av vägen fram till sitt drömbröllop.

– Det är en cocktail av känslor, säger Bagge.

I dag gifter sig ”Idol”-profilen Anders Bagge och hudterapeuten Johanna Lind. Samtidigt avslöjar de att de gör tv-serie av sina liv tillsammans och av vägen fram till den stora dagen på TV4.

I programmet kommer paret bjuda på planering, stress, förberedelser och glimtar från både svensexa och möhippa.

– Att vi står här tillsammans hon och jag, efter oceaner av stress, press, logistik, och är kärare än någonsin är en stor cocktail av alla känslor som finns, säger Anders Bagge.

– Vi har ju gjort allt på en och samma gång. Vi renoverar hela huset, har fullt med jobb som är inbokat som inte går att flytta på, fyra hundar och sen mitt i allt planerar vi ett gigantiskt bröllop. Och sen går han och bryter benet…säger Johanna Lind.

Bagge bakom idén

Idén om att dokumentera kärleksresan föddes hos Anders Bagge själv.

– Jag slängde bara ur mig: ”Det här är en sån cirkus, tänk om man kunde få det här på film”. Jag har ju bjussat på precis allting annat, där vore ju kul nu när vi gifter oss att få en digital bilderbok nu när vi gifter oss.

Serien får just titeln ”Cirkus Bagge”. Därmed tar Johanna Lind klivet in i offentligheten.

– Jag har mitt yrke sen 25 år tillbaka och tycker det varit skönt att vara lite i skymundan, men nu är jag ju med Anders, då är det ju inte lika lätt. Vi ska gifta oss och det är så otroligt gulliga varma människor runt omkring som man känner att det är klart att man ska dela med sig med, säger hon.

1 av 2 | Foto: Carolina Byrmo
Anders Bagge och Johanna Lind.

Bröt benet i somras

Paret förlovade sig i höstas och påbörjade bröllopsplaneringen kort efteråt. I slutet av juni drabbades de av ett bakslag när Anders Bagge bröt benet efter en stunds fotbollsspel.

Tv-profilen trodde därmed att han skulle tvingas gifta sig i pjäxa, men meddelar nu glatt att kommer kunna gå altargången fram utan den.

– Sen kommer jag behöva använda den vid dansen och på festen, säger han.

”Cirkus Bagge” har premiär torsdagen den 11 oktober klockan 20:00 i Sjuan.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN