”Jag ångrar ingreppen”

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-12-04

Plastikmissbruket har skadat Heidi Montags relationer

Maken Spencer lämnade henne – och nu väljer även mamman Darlene att klippa banden.

Heidi Montags relationer har tagit stryk av hennes plastikmissbruk. Nu vill hon få alla ingrepp ogjorda.

Hon ville skulptera sig till perfektion. Och blev beroende av att ligga under kniven. Heidi Montag, 24, gjorde sig ökänd för att ha genomgått tio skönhetsoperationer på en enda dag förra året. Nu ångrar hon ingreppen. I en tv-intervju avslöjar ”The Hills”-stjärnan att hon helst vill spola tillbaka tiden – och få allt ogjort.

– Jag vill inte ha världens största bröst, ärligt talat skulle jag vilja ta ut inläggen och förminska brösten, men jag vill inte lägga mig under kniven igen, säger hon i ABC:s ”Primetime”.

– Jag önskar att jag kunde gå tillbaka till den ursprungliga Heidi.

Skyller på läkaren

Tv-profilen hävdar att hon blev övertalad att göra fler ingrepp än hon var mogen för och anklagar sin plastikkirurg Frank Ryan, som dog i en bilolycka tidigare i år, för att inte ha gett henne tillräckligt med information om följderna. Dagen efter de tio ingreppen trodde Heidi att hon skulle dö.

– Jag trodde inte att det var fysiskt möjligt att uthärda en så stor smärta. Jag såg ut som att jag hade blivit påkörd av en lastbil, säger hon.

Den senaste tiden har Heidi Montags nära och kära börjat vända henne ryggen. Förra veckan meddelade mamman Darlene Egenhoff att hon valt att bryta kontakten med Heidi efter en tids gräl om alla hennes skönhetsoperationer. ”Det är dags för mig att gå vidare”, skrev Darlene på sin blogg.

I intervjun med ABC berättar Heidi Montag att hennes plastikbesatthet även var orsaken till sommarens skilsmässa från Spencer Pratt, 27.

– Det var så traumatiskt för mig att min kropp såg ut som den gjorde. Jag kunde inte se mig själv i spegeln. Jag grät hysteriskt?… och han tänkte att ”det här är inte tjejen jag gifte mig med”, säger hon.

Varnar andra

Paret återförenades strax därpå, och blev makar för andra gången i början av november. Nu vill Heidi Montag varna andra kvinnor för att göra samma misstag som hon.

– Jag hoppas att folk verkligen lyssnar på vad jag säger om plastikkirurgi, och att de verkligen hör att jag skulle vilja göra allt ogjort.

– Jag har riskerat att mista allt, alla mina relationer och även mig själv, på grund av fåfänga, säger Heidi Montag.

Frida Hubenette Högberg

ANNONS

Följ ämnen i artikeln