Efter ryktena om skilsmässa – Beckham petar pr-kvinna

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: Jonathan Short / TT NYHETSBYRÅN
Paret tillsammans.

David och Victoria Beckham dementerade den senaste tidens skilsmässorykten å det grövsta i helgen.

Nu hålls en pr-medarbetare ansvarig för de envisa spekulationerna.

Kvinnan är avstängd från sitt jobb efter att ha spridit falsk information.

Victoria Beckham, 44, och David Beckham, 43, gifte sig 1999.

Den senaste tiden har dock envisa rykten och uppgifter i sociala medier hävdat att relationen är över. Påståendet att paret ska separera har hörts så ofta att brittiska spelbolag i förra veckan meddelade att de stoppar spelen på stjärnornas eventuella skilsmässa.

I helgen fick Storbritanniens mest omskrivna par nog.

– Det finns ingen skilsmässa, bara en massa skvaller och ”fake news” i sociala medier. Allt är väldigt bisarrt och förödmjukande och slöseri med tid, sa en talesperson för familjen Beckham i ett uttalande till The Sun.

Nu har en pr-medarbetare stängts av från sitt jobb efter att ha spridit falska rykten om att paret planerade att gå skilda vägar, rapporterar The Mirror.

Privata mejl hamnade online

Kvinnan mejlade familjemedlemmar från sin jobbmejl i fredags, där hon kommenterade parets relation.

Men mejlet skärmdumpades och hamnade på nätet, och bidrog till att hälla bensin på den redan eskalerande ryktesspridningen.

Enligt uppgifter till The Mirror är Victoria och David Beckham rasande över kvinnans mejl.

Pr-byrån The Communications store menar dock att ryktesspridningen inte springer ur medarbetarens mejl.

”I det här fallet kommenterade en junior rykten, som redan cirkulerade på Twitter, åt sin familj. Även om det aldrig borde ha skett, så frambringade hon aldrig något. HR-avdelningen på TCS hanterar medarbetaren på lämpligt sätt”, lyder ett uttalande från en talesperson från byrån enligt The Mirror.

Ska ha varit otrogen

Skilsmässosnackisen är inte det enda som skakat paret Beckhams relation de senaste åren. 2004 hamnade David Beckham i centrum för en stor och uppmärksammad otrohetsskandal när hans assistent Rebecca Loos gick ut offentligt och berättade om deras affär.

Victoria och David träffades i samband med en av Davids fotbollsmatcher i Manchester 1997. De har barnen Brooklyn, 19, Romeo, 15, Cruz, 13, och Harper, 6, tillsammans.

Publicerad:

LÄS VIDARE