Nu skiljer de sig på riktigt

Publicerad:

Martin Melin och Camilla Läckberg fullföljer skilsmässa efter betänketid

1 av 3
Södertörns tingsrätt skickade i början av december ut en påminnelse till paret att de måste skicka in en fullföljdsansökan, för att skilsmässan ska gå igenom på riktigt.
Nu först har paret skrivit på.

Betänketiden har löpt ut.

Nu skiljer sig Camilla Läckberg, 39, och Martin Melin, 46.

Det var i mars förra året som makarna chockade omvärlden och sina närmaste vänner genom att själva avslöja på Twitter att de skulle gå skilda vägar.

Kärleken och passionen hade mer och mer övergått till ren vänskap. Några veckor senare, på skärtorsdagen, lämnade paret in en formell gemensam skilsmässoansökan till tingsrätten.

– Vi blev för goda vänner, har Camilla Läckberg förklarat i tidigare intervjuer, och separerade i en tid.

Under tiden har paret fortsatt att umgås på mingelpremiärer och rest bort tillsammans.

”Börjar bli uttjatat”

Den 28 september gick prövotiden på sex månader ut för skilsmässan och makarna måste därför skicka in en ny ansökan till tingsrätten för att den ska gå igenom.

Men den har dröjt och tingsrätten har skickat ut flera påminnelser. Den 3 januari väljer makarna att fullfölja den. Själva ansökan skrevs dock under den 19 november, av dem bägge.

Varken Martin Melin eller Camilla Läckberg vill lämna några kommentarer.

– Jag har inga kommentarer till skilsmässan. Jag känner att ämnet börjar bli uttjatat, skriver han i ett sms till Nöjesbladet.

Har en son tillsammans

– De har båda bestämt sig sedan skilsmässan lämnades in att inte lämna några kommentarer, säger Camilla Läckbergs pressagent Christina Saliba.

Sedan paret gått ut med separationen har Martin Melin flyttat till en bostadsrätt på Södermalm i Stockholm medan Camilla Läckberg fortfarande bor kvar i villan i Enskede.

De har tillsammans en son som föddes 2009.

Lilian Andersson

Publicerad: