DiCaprios bror saknas

1 av 3 | Foto: Leo DiCaprio och brorsan Adam Farrar.
NÖJE

Filmstjärnan Leonardo Dicaprios bror är borta.

42-årige Adam Farrar har han inte hörts av sedan han släpptes ur fängelset för en vecka sedan.

– Han bara försvann, säger en vän till familjen uppger the Sun.

Det var efter ett kortare fängelsestraff som Adam Farrar försvann. Den 42-årige skådespelaren, som för några år sedan gjort roller i film- och tv-serier, fick avtjäna en tre veckor lång volta för stöld och brott mot sin sedan tidigare villkorliga dom.

– Adam var i fängelset och nu vet jag inte var han är. Han bodde hos mig ett par tre dagar och sedan har han bara försvunnit, säger en vän till Farrar.

Fängelsestraffet var en av flera duster med rättvisan för Farrar, som under långa perioder levt hemlös, skriver People. 2000 häktades han misstänkt för mordförsök på sin dåvarande flickvän. Borgensumman sattes till en miljon dollar, men åtalet lades ner. I samma veva misstänktes Farrar även för terroristhot.

Adam Farrar sägs vara den som inspirerat yngre styvbrodern Leo DiCaprio till att börja med skådespeleri. De två är släkt genom att Leo DiCaprios far George senare gifte sig med Adams mor.

– Leo har försökt hänga med honom men deras relation har blivit svårare under åren. Vi är alla oroade över Adam, fortsätter källan.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!