Reese Witherspoon fick tre ben – efter omslagsmissen

Stjärnan: ”Hoppas ni fortfarande kan acceptera mig för den jag är”

1 av 2
NÖJE

Reese Witherspoon fick tre ben.

Oprah Winfrey tre händer.

Allt gick fel på det anrika magasinet Vanity Fairs senaste omslag.

Kroppsdelarna blev fler än vanligt på Vanity Fairs årliga ”Hollywood”-omslag.

På den stjärnspäckade bilden, som är tagen av den legendariska fotografen Annie Leibovitz, poserar skådespelare som Nicole Kidman, Tom Hanks, Gal Gadot och Robert De Niro tillsammans. Det gör också Oprah Winfrey och Reese Witherspoon.

Efter att bilden släppts dröjde det inte länge innan Twitter uppmärksammade att de sistnämnda fått en helt ny look, skriver People. Medan Reese Witherspoon välsignats med ett extra ben på omslaget stoltserade Oprah Winfrey med en tredje hand på en bild på tidningens insida.

”Jag accepterar ditt tredje ben”

”Jag bryr mig inte om att Reese sitter i Oprahs knä, men jag kan inte släppa hennes tredje ben”, skriver en läsare.

”Reese Witherspoons tredje ben är gamla nyheter, gänget. Vi pratar om Oprahs tredje hand nu”, skriver komikern Griffin Newman.

Snart gav sig stjärnorna själva in i nätdiskussionen.

”Well, jag antar att alla vet nu...jag har tre ben. Hoppas ni fortfarande kan acceptera mig för den jag är”, skriver Witherspoon.

”Jag accepterar ditt tredje ben. Precis som jag vet att du accepterar min tredje hand”, svarar Oprah.

Är en redigeringsmiss

Vanity Fair har nu tvingats förklara det utökade antalet extremiteter. Enligt magasinet rör det sig om en synvilla och en Photoshop-miss.

”Trots att vi skulle älska att vara själva om Reese Witherspoons tredje ben är det tyvärr bara fodret på hennes klänning”, skriver redaktionen på Twitter.

De fortsätter:

”När det gäller Oprah, hur skulle vi kunna förvänta oss att hon skulle kunna bolla allt hon gör med bara två händer? (Vi korrigerar felet på nätet)”.

Här är filmerna du inte får missa 2018 00:28
ARTIKELN HANDLAR OM