Ola-Conny om kritiken efter ”Ullared”

avJakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2

Han har blivit en tittarfavorit i Kanal 5:s ”Ullared”

Men Ola-Conny Wallgren, 53, möter också en hel del kritik.

Nu berättar han om de elaka kommentarerna.

– Det är klart man får gliringar både för det ena och det andra, säger han.

Långköraren ”Ullared” går in på sin nionde säsong. Under all år tittarna har fått följa shoppingsugna besökare och gänget som jobbar på Gekås har Ola-Conny Wallgren blivit något av en frontfigur för programmet.

Ola-Conny möts dagligen av positiva kommentarer och glada kunder. Men till Nöjesbladet berättar han att det även finns en baksida av kändisskapet. När han jobbar på varuhuset är det inte bara folk som kommer fram för att säga något positivt.

– Det är klart man får gliringar både för det ena och det andra, säger han.

– Det väl folk som har lite åsikter om varför jag och Morgan (Karlsson) grillar på det viset, och varför vi äter på papptallrikar.

Kritik för sitt utseende

Många kunder tillåter sig även att tycka till om tv-profilens utseende.

– De har åsikter om att jag har skägg och långt hår och säger att jag ser ovårdad ut, säger Ola-Conny, som tar kritiken med ro.

– I och med att jag jobbar i butik kan jag inte vara kaxig tillbaka, men jag brukar svara att var en och får väl se ut som de vill. Jag brukar säga att hade jag inte sett ut som jag gör kanske jag aldrig varit där jag är i dag.

Tappade håret

Ola-Conny har själv haft komplex för sitt utseende när han sett de senaste säsongerna. För ett par år sedan gick hans mamma bort efter en tids sjukdom, och i samma veva tog hans dåvarande förhållande slut.

– Nu i de senaste Ullredsprogrammet tycker jag att jag ser för jävlig ut. Jag hade kommit in en livskris, säger Ola-Conny.

– Jag stressa så mycket. Jag fick åka till sjukhuset varje dag med min mamma och vara där till tolv på natten, och så skulle jag jobba. Och jag var i en relation som inte var så bra. Till slut tog jag slut. Jag tappade minnet, och så håret på ena sidan. Jag hade ingen lugg. Jag fick höra många gånger att jag såg väldigt sliten ut.

Med hjälp av läkare och olika preparat för håret mår han i dag bättre.

– Nu växer det hår där det aldrig har växt innan, skrattar han.

Det långa hårsvallet blir alltså kvar, oavsett vad andra tycker.

”Ullared” har premiär på Kanal 5 i kväll, klockan 20:00.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM