10 saker vi lärt oss av Hollywood

NÖJE

Det är inte mycket vi skulle veta om inte Hollywood funnits. Som att det är helt okej att plötsligt bara lägga på luren eller hur okladdigt det är med sex.

Sex stående är enkelt

– Det är hur lugnt som helst för en snubbe att lyfta upp en tjej och stå och slappjucka på fri fot. Tydligen värsta barnleken. Han skulle kunna steka pannkakor samtidigt om han ville det.

Tjejkläder är sämre än killkläder

– Det är skandalöst dålig kvalitet på tjejkläder. De trasas sönder i tid och otid. Män däremot kan slåss mot utomjordingar och rädda världen utan att en endaste knapp ryker.

Behå – inget för regniga dagar

– Det är konstigt men mulna dagar sätts tyngdkraften ur spel. Det syns tydligt ute på stan där alla springer omkring utan behå och med bröstvårtor som det är förenat med direkt livsfara att springa in i.

Det är onödigt att träna

– En tjej kan få deffade armar utan att sätta sin fot på ett gym. Det måste vara något speciellt de äter i USA. Med tanke på vilket jobb det krävs för en kvinna att ens få synliga muskler så är detta ett enormt framsteg.

Det är en baggis att föda barn

– Glöm allt du hört om att spricka upp och skita på sig. Det är bara vandringssägner. Klart det gör lite ont i muffen, men när morsan väl klämt ut ungen med en tre, fyra djupa andetag, då är hon fit for fight igen.

Snygga tjejer ligger mycket hellre med fula, töntiga och tafatta killar.

Töntiga killar får mycket sex

– Det finns snygga, häftiga killar och visste man inte bättre så skulle man kunna tro att det var de som tjejerna vill ha. Men sanningen är den att när det kommer till kritan så ligger snygga tjejer mycket hellre med fula, töntiga och tafatta killar som inte har koll på något.

Syskon delar gärna rum

– Barn är förstås i största allmänhet riktiga jävla Hans och Greta-varelser. Men tydligast är ändå att syskon bara älskar att inte få ha något privatliv. De ligger gärna som lobotomerade lerfigurer i en våningssäng och drömmer om att vara siamesiska tvillingar.

Man dricker inte upp drinkar

– Medan man själv är van att alla i sällskapet hellre kräks än lämnar någonting kvar, så är det i själva verket så att gemene man gärna tar en klunk eller två och sen lämnar en dyr drink åt sitt öde.

Mobiltelefoner är sällsynta

– Det är inte många som har mobiltelefoner nu för tiden. Så när man behöver ha tag på någon kan det vara jättekrångligt. Man kan få springa genom halva stan eller köra som en biltjuv och riskera livhanken för att hinna upp den man söker.

Alla fyllor är misslyckade

– Det är inte alls, som alla svenska tonåringar tror, roligt att vara full. Har man en olaglig brakfylla så ångrar man sig alltid. För gör man inte det så kommer man ta heroin och kanske även prostituera sig inom en snar framtid.

Karolina Fjällborg