Jon Henrik: ”Hon tror på mig”

Flickvännen på plats och stöttar i ”Let’s dance”

Uppdaterad 2018-03-24 | Publicerad 2018-03-23

Jon Henrik har valt att hålla sin flickvän hemlig, fram till nu.

På premiären av ”Let’s dance” var hon på plats i studion och stöttade honom.

– Hon säger att allting du tar dig för det klarar du av, bara du vill det. Hon är riktigt bra, det går inte att beskriva, säger han.

Jon Henrik Fjällgren bjöd på en american smooth tillsammans med sin danspartner Katja Luján Engelholm i säsongpremiären av ”Let’s dance”. Paret fick en av kvällens högsta betyg från juryn och efter att tittarrösterna räknats placerade de sig i topp.

– Det är mycket tankar och känslor. Det har varit känslosamt för att vi lyckades så bra. Vi har tränat som idioter, säger han efter att kamerorna slocknat.

På plats i studion i Frihamnen utanför Stockholm stöttades Fjällgren av sin flickvän. Paret, som varit tillsammans i strax över ett år har valt att hålla förhållandet utanför rampljuset, fram tills nu.

– Hon stöttar mig varje dag. Hon är jättebra på det sättet. Hon tror på mig. Hon säger att allting du tar dig för det klarar du av, bara du vill det. Hon är riktigt bra, det går inte att beskriva. Men närhet är ju viktig.

Hur känns det att få höra att hon tror så mycket på dig?

– Det känns fantastiskt såklart. Det vill man ju höra om man inte har så mycket tro på dig själv någon gång så är det bra att höra det från sin partner.

”Är så stolt”

Flickvännen, som heter Maret Nystad satt i publiken tillsammans med sin lillebror Ammon Nystad och lillasyster Elle Nystad. Stoltheten lyser ut hennes ögon när hon berättar om kvällen.

– Det var jätteroligt att se. Jag är så stolt över honom. Jag blev lite förvånad över hur bra han var. Han har visat lite hemma men han var bättre än jag trodde.

När Nöjesbladet pratar med Maret har hon ännu inte hunnit träffa Jon Henrik efter sändningen, men berättar att hon kommer säga att hon är stolt.

– Det var jätteroligt att se att han hade kul.

Men plötsligt dyker Jon Henrik upp och med ett rop ger de varandra en stor lång kram.

Fjällgren träffade Nystad via gemensamma vänner under ett besök i Norge. I september berättade Jon Henrik för Nöjesbladet att han skrivit en låt till henne. Låten fick namnet ”Hon var vacker” och är skriven tillsammans med Tony Malm, som också deltog i låtskrivandet av Jon Henriks första Melodifestivalbidrag ”Jag är fri”.

ANNONS