Justin Bieber

Så roade sig Bieber sista kvällen – gick på gudstjänst

Av: 

Louise Åström

NÖJE

”Han var exalterad”

Predikan, lovsång och böner.

Lördagkvällen tillbringade Justin Bieber på gudstjänst.
– Han var exalterad och det var armarna upp i luften, säger en uppgiftslämnare som var på plats, till Nöjesbladet.

Efter att ha åkt motocross och wakeboard under lördagen ägnade sig Justin Bieber, 22, åt en något lugnare aktivitet under kvällen. Sin sista dag av Sverigevistelsen tillbringade han på gudstjänst, i Fryshuset.

Under lördagen höll Hillsong-kyrkan en stor ungdomsgudstjänst för personer från 13 år och uppåt. Hillsong church Stockholm är en pingstrelaterad frikyrkoförsamling. Kvällen bjöd på lovsång, böner och framträdanden på scen. Predikade gjorde bland annat pastorn Chad Veach, från Usa.

Veach syntes promenera tillsammans med Bieber på Drottninggatan i centrala Stockholm under dagen.

”Armarna i luften”

Enligt en uppgiftslämnare till Nöjesbladet njöt Bieber av gudstjänsten från en egen del av Fryshuset.
– Han tittade och lyssnade på lovsång och predikan av Chad. Han diggade det. Han var exalterad och det var armarna upp i luften, säger uppgiftslämnaren till Nöjesbladet.

Folk på plats ska ha reagerat på Biebers närvaro.
– Folk tittade. Men det var lugnt och väldigt respektfullt. Han behöver sin tid. Är man i en kyrka ska man kunna få umgås med Gud istället för med massa skrikande fans. Det blir som en liten frizon.

Sågs dansa loss

På plats fanns Andreas Palm, 17, medlem i popgruppen Skyscrapers. Han stod under läktaren som Bieber satt på och såg honom aldrig personligen, men märkte av hans närvaro i lokalen.
– Jag fick höra att han var där och trodde först inte på det. Men sedan märkte jag hur folk började vända sig upp från läktaren och då fattade jag att det var på riktigt.

Enligt Andreas Palm ska Bieber ha släppt loss mot slutet av gudstjänsten.

– Det var partylåtar i slutet och då såg folk honom sjunga och dansa loss.

Det här är inte första gången Justin Bieber engagerar sig i Hillsong. Han har bland annat deltagit på en Hillsongkonferens i USA och har setts besöka Hillsongkyrkan i Los Angeles.

Även den svenska artisten Carola Häggkvist, 50, är engagerad i Hillsong. På Instagram har hon berättat hur hon brukar gå på gudstjänst anordnat av kyrkan tillsammans med dottern Zoe.

ANNONS EXTERN LÄNK

Lyko fyller år - firar med upp till 25 % på nästan allt!

Lyko

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Justin Bieber

Fryshuset

Carola Häggkvist

Stockholm