Biebers (nya) kaosperiod

NÖJE

Skäller ut sina fans och bråkar med grannar

1 av 3

Justin Bieber tycks vara inne i en ny kaosartad period i livet.

Inom loppet av några månader har den 22-åriga popstjärnan stormat ut från konserter, skällt ut sina fans, bråkat med sina grannar och blivit anklagad för att ha klappat exotiska djur.

Det stormar om Justin Bieber.

Efter en kaotiskt fest- och drogperiod för några år sedan, som senare ledde till att den nu 22-åriga värdsstjärnan gick ut och bad sina fans om ursäkt och pratade om bättring, tycks han nu vara inne i en liknande period igen.

Lejonvarningen

I veckan mottog "What do you mean?"-sångaren en brev från ”Toronto Animal Service”, TAS, som anklagade stjärnan för att ha poserat med exotiska djur på Instagram – igen.

Bieber tycks nämligen ha en fäbless för det där med exotiska djur, och vid fleratalet tillfällen har han publicerat bilder på tigrar, lejon och apor på platser där de, enligt djurrättsorganisationer, absolut inte hör hemma.

”Ingen respektabel djurvårdsanläggning skulle låna ut sina djur för privata fester och Instagram-bilder”, skriver TAS i brevet enligt contactmusic.

Äggfejden

2014 erkände sig Bieber skyldig till att ha vandaliserat grannarnas hus genom att, efter en vild fest, ha bombarderat huset med ägg.

Straffet blev fem dagars samhällstjänst på ett härbärge och 687 000 kronor i skadestånd till grannarna, som påstod sig lida av svåra psykologiska besvär efter händelsen.

Grannfejden slutade dock inte där, för nu har Bieber åter väckt den slocknande elden till liv.

Enligt sajten TMZ kräver Bieber via sin advokat att grannparet – som två år efter ägg-incidenten fortfarande hävdar att de har bestående men – genomgår ett psykologiskt test för att bevisa att de verkligen mår dåligt.

Bråken med fansen – och hatten

Som om ovanstående konflikter inte vore nog så tycks Bieber dessutom ha tröttnat rejält på de egna fansen.

Inställda fanträffar, selfieförbud och utstormningar från scen har under våren hört till vardagen för världsstjärnan.

Så sent som i förra veckan bröt han mitt under en spelning för att skälla ut ett fan som i hysterin av att se sin idol hade kastat upp sin hatt på scenen.

– Jag vill inte ha skiten, skrek Bieber från scenen, innan han fortsatte konserten framför en chockad publik.

ARTIKELN HANDLAR OM