Westlife-Nicky skämdes i pojkbandet

NÖJE

Tar revansch i Eurovision song contest

1 av 3 | Foto: Nicky Byrne.

Westlife var ett av världens största pojkband.

Trots det bar Nicky Byrne på en tung sten i bröstet under sin tid i gruppen.

– I mitt hjärta fanns en brinnande känsla av skam, säger han till Hello Magazine.

Westlife har levererat en lång rad hits genom åren, som ”Flying without wings” och ”Fool again”. Men Nicky Byrne fick inte vara huvudsångare i en enda av pojkbandets låtar. Något som tog hårt på honom.

– I mitt hjärta fanns en brinnande känsla av skam och frustration över att bli begravd, säger han till Hello Magazine, enligt Digital Spy.

Samtidigt säger Byrne att han är tacksam över sin tid i gruppen.

– När du går med i ett band som Westlife är det som att vinna på lotto och man tackar sin lyckliga stjärna. Det var på turnéerna som jag väcktes till liv, säger han.

”Har haft mycket kontakt”

Nu tar Nicky Byrne revansch i Eurovision song contest, där han representerar Irland med sin låt ”Sunlight”. Där kommer han få hela rampljuset för sig själv.

Trots gamla sår har Nicky Byrne fortfarande bra kontakt med de andra medlemmarna i bandet. Till Hello Magazine säger han att Westlife-vännerna är väldigt stöttande när det gäller hans medverkan i Eurovision.

– Vi har haft mer kontakt den senaste tiden än vad vi någonsin har haft under de senaste fyra åren. Mejl och sms har flugit omkring, säger han till tidningen.

Westlife var aktiva mellan 1998 och 2012.

ARTIKELN HANDLAR OM