Ashton och Mila på kärleksresa

NÖJE

Är Mila Kunis gravid? I så fall har Demi Moores värsta mardröm blivit sann.

1 av 4

Plötsligt flydde Ashton Kutcher, 34, och hans nya kärlek Mila Kunis, 29, från vardagen och pressens bevakning.

Förra veckan njöt de av Balis ljumma vindar på det lyxiga hotellet Amanusa i Nusa Dusa.

Men på flygplatsen på den lilla indonesiska paradisön fångades paret – och Milas blottade mage – på bild. 

Ryktena började direkt surra. Är det en babymage? Har Ashton fått sin vilja fram redan?

Enligt en källa har ”2 1/2 män”-stjärnan nämligen länge längtat efter barn, något som han och hans exfru Demi Moore, 49, aldrig fick. Rykten har sagt att trebarnsmamman Demi hade flera missfall under äktenskapet med Ashton och att de kämpade för att bli föräldrar. Efter att de här bilderna på det nyförälskade paret nu publicerats uppges Demi vara förkrossad. Hon ska ha närt hopp om en återförening, förhoppningar som grusas om 29-åriga Mila väntar Ashtons barn. Mila och Ashton blev ett par i april i år, även om Mila länge förnekade faktum. De har känt varandra i 14 år och ”var bara vänner”, hävdade hon. Men efter den här romantiska semestern på tu man hand råder det inga tvivel om att det är mer än vänskap med i bilden.

– Ashton känner att hans biologiska klocka tickar – han har velat ha barn i åratal men det har inte gått på grund av Demi Moores ålder, säger en källa

nära paret till RadarOnline.

– Nu försöker han övertala Mila att bli gravid och han har avslöjat för sin familj att han är kär och vill gifta sig, säger en källa till Star Magazine.

Mila själv har nyligen berättat i en intervju att hon hellre är kär och får en baby än får chans att spela in en ny film.

Nu är Demi Moores vänner oroade: kommer en eventuell graviditet få henne att bryta ihop igen?

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!