Samma fästman – och likadan ring

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Prinsessan Madeleines förlovningsring har fått konkurrens – från forna väninnan Stephanie af Klercker.
Förlovningsringen som hon har fått av Jonas Bergström ser nästan precis likadan ut.

När prinsessan Madeleines förlovningsring presenterades för världen ansågs den vara en riktig värsting. Den smaragdslipade diamanten på fyra karat är infattad i fyra klor som framhäver stenen i all dess prakt. På sidorna av ringen sitter mängder med briljantslipade diamanter i en så kallad pavéfattning. När smyckesexperten Johanna Pietsch på Bukowskis fick se ringen bedömde hon värdet till drygt en miljon kronor.

– Det är en kaxig ring som inte går av för hackor, sa hon då.

Har fått konkurrens

Men nu verkar prinsessans ring ha fått konkurrens – från oväntat håll. Hennes forna väninna Stephanie af Klercker, som ska gifta sig med Madeleines ex-fästman Jonas Bergström i sommar, sågs i förra veckan med en förlovningsring som påminner väldigt mycket om prinsessans.

– Det är verkligen precis samma ring. Det är samma infattning och liknande stenar, det är faktiskt lite roligt, säger en person som vid flera tillfällen har träffat Stephanie af Klercker men som vill vara anonym.

På bilden ovan syns Stephanie af Klerckers händer när hon besöker en skönhetssalong i Vasastan och vid en jämförelse med prinsessan Madeleines ring är likheten påtaglig.

Publicerad: