Camilla Läckberg: ”Jag vet inte hur man dejtar”

NÖJE

Deckarförfattaren om sitt nya liv som singel efter skilsmässan från Martin Melin

1 av 5 | Foto: HET SINGEL PÅ HAL IS Camilla Läckberg är en av Sveriges hetaste singlar men har ännu inte gett sig ut på jakt efter någon ny man: ”Jag vet inte hur man dejtar”, säger hon till Nöjesbladet.

Hon är en av Sveriges hetaste singlar.

Men ännu har Camilla Läckberg, 38, inte vågat börja dejta.

– Jag vet inte riktigt hur man gör om jag ska vara helt ärlig, säger hon.

I sex års tid var hon och Martin Melin ett av Sveriges mest välkända kändispar. Tre månader efter separationen har Camilla Läckberg inte varit på dejt än:

– Jag har väl inte riktigt orkat med det än, säger hon till Nöjesbladet.

– Jag vet inte riktigt hur man gör om jag ska vara helt ärlig.

I veckan minglade hon med kollegor och kändisar på galapremiären av filmen ”Tyskungen” baserad på Läckbergs roman med samma namn. Men singellivet har hon främst tillbringat med barnen och vänner i stället för att dejta:

– Jag har försökt hämta hem tid med kompisar i stället. Jag har mycket tjejpolare som jag försummat genom åren, så jag är mer fokuserad på tjejmiddagar, tid med barnen och jobba, jag är nog lite tråkig på det sättet, säger hon.

Besatt av högtryckstvätt

Och när vännerna inte har tid så har Camilla Läckberg ändå receptet klart för en skön helg:

– Jag har köpt en högtryckstvätt. Den kan sysselsätta mig en hel helg alltså. Jag går bananas, man får typ vrida den ur händerna på mig. Du har ingen aning om vad man kan göra med en högtryckstvätt alltså, säger hon med ett stort skratt.

Det här kommer jag garanterat att skriva.

– Ja, alltså göra rent trädgårdsmöblerna, det är helt magiskt! Allt blänker hemma nu. Powertools är underskattat. Och kom inte och säg att jag inte är jävligt glamorös. Jag kanske måste blinga den lite för att leva upp till myten om mitt fruktansvärt glamorösa liv.

Ska tävla i New York

De senaste dagarna har Camilla Läckberg också investerat i två klänningar som hon fick låna när hon deltog i "Let's dance". De ska hon använda när hon nu fortsätter danskarriären med att tävla. Den 6 juli bär det av till New York för debuten tillsammans med danspartnern Stefano Oradeio.

– Det ska bli skitkul. Stort hår, för mycket smink och busbränna, lite lätt orange, de ser ju ut så, det är bara att gå all in på hela konceptet.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!