Han blir elake Måns

NÖJE

Zelmerlöw får betalt för att skälla ut främlingar

Foto: Egentligen är Zelmerlöw konflikträdd, men nu ska han träna upp sin ilska.

Måns Zelmerlöw är redo att överge sin hellylleimage.

Nu ska han skälla ut folk – mot betalning.

– Det blir som terapi för mig, säger artisten.

Vi förknippar honom knappast med ilska och vredesutbrott. Men se upp – snart kommer svärmorsdrömmen Måns Zelmerlöw, 24, att visa upp en ny sida av sig själv.

Artisten och programledaren ska nämligen sälja utskällningar. Vem som helst kan köpa middagspaketet där en riktig Zelmerlöwsk avlusning ingår. Sedan anländer Måns lagom till kaffet och levererar en personligt utformad avhyvling till beställarens middagspartner.

”Lät konstigt”

Upptåget är en del av nya sajten MSN Lokaldealens projekt ”En annorlunda deal”, där udda kändisupplevelser är till salu.

– När jag fick frågan lät det ju oerhört konstigt. Men man får skänka arvodet till välgörenhet, och då skäller jag väldigt gärna ut några tjejer eller killar, säger Zelmerlöw, som kommer att ge sina pengar till ett skolbygge i Nairobis slumkvarter.

Konflikträdd

Själv tror han att det är just hans glada framtoning som gör honom rolig att anlita.

– Jag är så väldigt konflikträdd. När jag blir arg vågar jag inte säga i från, utan blir tyst och sätter mig i ett hörn. Så det här blir som terapi för mig, skrattar Måns.

Hur ska lyckas frammana äkta ilska då?

– Jag måste nog träna en hel del. Jag försökte i studion härom dagen men började skratta halvvägs. Jag är rädd att jag inte kommer att vara helt trovärdig ...