Melodifestivalen

Bevakningen av schlagern presenteras av

Läsarna: We love Björn!

När Björn Gustafsson talar, skrattar folket - nytt djungelordspråk från Göteborg. Den unge komikern gjorde succé som pausunderhållning under kvällens melodifestival. Hela 64 procent av läsarna på aftonbladet.se gav Björn

Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

Björn Gustafsson sjöng playback till Haddaway, läste en dikt och publiken och läsarna jublade. Över 12 000 röster och 64 procent säger att Björn är fem plus, succé minst sagt.

– Succé? Gjorde jag det verkligen? frågar Björn vår reporter på plats, Torbjörn Ek. Jag är helt slut och har inte hunnit smälta kvällen ännu så jag vet inte alls hur det känns.

Björns kollega, debutanten Nour El-Refai hade inte en lika lyckad kväll, läsarna tyckte inte att hennes intervjuer med deltagarna var speciellt bra, 42 procent gav henne till och med minus.

Kvällens ordförande och mannen som höll hela cirkusen i rullning, Kristian Luuk, gjorde en stabil insats enligt läsarna. Uppåt 40 procent ansåg att Luuk var briljant och gav honom 5 plus, det fanns dock de som tyckte att han allt får skärpa sig till nästa gång. 16 procent gav honom minus.

Aftonbladet.se har försökt nå både Kristian Luuk och Nour El-Refai för en kommentar utan att lyckas.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN