Gift vid första ögonkastet

Underklädesbråk i ”Gift vid första ögonkastet”

Av: 

Jakob Meijer

NÖJE

Paren i SVT:s ”Gift vid första ögonkastet” hinner knappt flytta ihop med varandra innan det börjar knaka i fogarna.

Cigaretter och underkläder ställer det för Mats Ingelborn och Elizabeth Feurst.

– Hur i helvete kan man inte ens fråga om det är okej? säger Elizabeth Feurst i programmet.

Deltagarena Mats Ingelborn och Elizabeth Feurst verkade fatta tycke för varandra direkt när de träffades för första gången, på deras gemensamma bröllop. Även på bröllopsresan till Prag såg de ut att trivas i varandras sällskap.

Men i det senaste programmet avslöjar Mats Ingelborn att det är en sak som gör honom osäker. I det här fallet hans frus rökande.

– Det här är en dealbreaker för mig. Jag sa till experterna att inte para ihop mig med en som använder nikotin, säger han.

– Kan jag lita på att resten av matchningen är bra?

Lättklädda kvinnor på väggarna

Även Elizabeth Feurst märker saker hos sin make som hon finner mindre smickrande. När hon flyttar in i Mats lägenhet i programmet börjar hon direkt störa sig på de tavlor föreställande tecknade lättklädda kvinnor som sitter på väggarna.

– Eftersom jag är i underklädesbranschen, och man tycker det är ett problem kan det nog bli ett problem i förhållandet också, konstaterar Mats Ingelborn.

Och Elizabeth Feurst gör ingen hemlighet av att det är ett problem. När Mats tittar på modevisningar på sin dator, där kvinnliga modeller visar upp underkläder, blir hon märkbart irriterad.

– Jag blev så jävla förbannad. Hur i helvete kan man inte ens fråga om det är okej att man tittar på det här? Det är väldigt okänsligt. Det känns på riktigt rätt avtändande, säger hon i programmet.

Tredje säsongen av ”Gift vid första ögonkastet” sänds på SVT Play. Inget av paren från de tidigare säsongerna har lyckats hålla ihop efter programmet.

ANNONS

Tandblekning hemma - få vitare tänder på 30 minuter.

Extern länk från Dentway

Köp här

Publisert:

LÄS VIDARE

”Gift vid första ögonkastet”-profilerna – så gick det sen

ÄMNEN I ARTIKELN

Gift vid första ögonkastet