Plura sätter upp personlig show

Plura tar steget in på Scalateatern i Stockholm. Där ska han hålla en personlig föreställning med hemliga berättelser och musik.

– Det känns som en stor utmaning, ett högt berg att klättra uppför, skriver Plura i ett pressmeddelande.

När Eldkvarn tog en paus 2016 gav sig Plura ut på vägarna för en egen vårturné. Nu lämnar han livet på vägarna och flyttar in på Scalateatern tillsammans med sitt turnéband.

Den 7 oktober blir det premiär för Pluras nya föreställning ”En man av hjärtan”. Det blir en två och en halv timme lång underhållningsshow där mycket musik utlovas. Men han kommer inte bara spela favoriterna bland sina gamla låtar – även nyskrivet material utlovas.

”Stor utmaning”

Innehållet blir också mer personligt än så. Plura Jonsson, 65, kommer avslöja hittills hemliga detaljer kring sina låtar, och mellansnacket blir personligt och ingående, enligt ett pressmeddelande.

– Jag har jobbat med manuset i ett par månader nu, skrivit om och skrivit om. Det känns som en stor utmaning, ett högt berg att klättra uppför, svårt men utsikten blir bättre och bättre ju högre upp man kommer, rent ut sagt svindlande, det är ju mitt liv jag tittar ut över, säger Plura i pressmeddelandet.

Föreställningen ”En man av hjärtan” regisseras av Hugo Hansén, och manuset har Plura skrivit själv.

Publisert:

LÄS VIDARE