Kristen Stewart har öppnat upp sig - förklarar varför

”Jag var så förvirrad! Nu har jag insett vem jag är”

avAgnes Aronsson

Publicerad:
1 av 2 | Foto: Frazer Harrison/ TT
Kristen Stewart rockar en ny het look.

Den medieskygga skådisen Kristen Stewart har varit betydligt mer offentlig den senaste tiden.

Nu förklarar hon varför.

– Det var en möjlighet att visa fram en bit av mig, och med det kanske få en annan person till att må bättre med sig själv, säger hon till The Times.

Kristen Stewart, 26, har tidigare varit minst sagt hemlig kring sitt privatliv, och har inte gillat att öppna upp sig för pressen. Men nu har det blivit ändring på det.

I somras pratade ”Twilight”-skådisen för första gången om förhållandet med hennes före detta assistent, Alicia Cargile. Och nu får fansen en förklaring till varför hon väljer att vara mer offentlig.

– Med tanke på att jag har så många ögon riktade mot mig, så insåg jag plötsligt att mitt privatliv påverkar ett större antal människor än bara mig själv. Det var en möjlighet att visa fram en bit av mig, och med det kanske få någon annan person till att må bättre med sig själv, det är viktigt och aktuellt, säger hon till The Times, och fortsätter;

– Hade det inte varit för att det är ett relevant tema, som något som kunde bidra, så skulle jag hålla mitt liv privat för all framtid.

Var ett par med Robert Pattinson

I intervjun nämner hon även sitt tidigare förhållande med Robert Pattinson, 30. De blev ett par efter att de spelat mot varandra i ”Twilight”-filmerna.

– Jag var så förvirrad! Nu har jag insett vem jag är, säger hon till The Times.

När Kristen Stewart var värd för ”Saturday night live” tidigare i år sa hon i ett skämt riktat till president Trump att hon är ”så gay”.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM