Ex on the beach-profilens förlovningslycka med hockeyproffset

avMathilde Albinsson

1 av 2 | Foto: TV3/Linus Nilsson 2015
”Ex on the beach”-gänget 2015. Josephine Qvist, näst längst till höger, har förlovat sig med hockeyproffset Stefan Warg

Förre ”Ex on the beach”-deltagaren Josephine Qvist har förlovat sig med sin kärlek – hockeyproffset Stefan Warg.

Ett otänkbart scenario för två år sedan, förklarar hon.

”I dag tycker jag kärlek och förhållanden är det finaste som finns”, skriver hon i ett sms till Nöjesbladet.

Instagram-profilen och bloggaren Josephine Qvist, 25, blev känd genom sin medverkan i realityserien ”Ex on the beach”.

På tisdagen delade hon med sig av sin kärlekslycka på Instagram – hon och hockeyproffset Stefan Warg, 27, har förlovat sig.

”Det känns hur bra som helst”, skriver Josephine Qvist i ett sms till Nöjesbladet.

I ett inlägg på Instagram förevigar hon ögonblicket med en bild – hennes hand vilar i fästmannens, framför ett berg och ett hav. På ringfingret gnistrar beviset på deras förlovning.

”Att vara förlovad med dig är det bästa någonsin. Finaste överraskningen någonsin!!!!!”, skriver hon till bilden.

”Han måste be mina föräldrar om min hand”

Paret förlovade sig på sin tvåårsdag på Hawaii. Men Josephine Qvist var inte helt oförberedd på att frågan skulle komma.

”Vi planerade det faktiskt lite ihop. Vi började prata om det för några månader sedan och gick till en tjej i Malmö som tillverkar egna ringar och testade ut vad jag gillade. Sedan pratade vi inte så mycket mer om det, men jag hade i bakhuvudet att vi skulle förlova oss på Hawaii”, förklarar Josephine Qvist i smset och fortsätter:

”Han gick inte ner på knä och friade som många tror, utan vi bestämde det ihop. Jag har sagt till honom att när han vill gifta sig med mig måste han be mina föräldrar om min hand och gå ner på knä. Och när det väl händer vill vi gifta oss inom ett år.”

Men att Josephine Qvist en dag skulle pryda fingret med en förlovningsring kändes inte som en självklarhet för två år sedan, när hon och Stefan Warg träffades på en uteservering.

”Kärlek vid första ögonkastet”

”När vi träffades för två år sen trodde jag inte vi skulle stå här tillsammans idag och att du skulle bli min framtid”, skriver hon på Instagram.

I dag tänker Josephine Qvist annorlunda kring kärlek och förhållanden, förklarar hon.

”Allt det förändrades när jag träffade Stefan, lärde känna honom och blev kär. I dag tycker jag kärlek och förhållanden är det finaste som finns”, skriver hon vidare i smset och lägger till:

”Det var kärlek vid första ögonkastet.”

Josephine Qvist medverkade i ”Ex on the beach” 2015 och har sedan dess drivit en av Sveriges största skönhetsbloggar. Stefan Warg har en gedigen hockeykarriär bakom sig och spelar i dag i SHL-laget Malmö Redhawks.

ARTIKELN HANDLAR OM