McConaughey kan avslöja svenska läkaren

Visade frisyren - gav ilsken doktor bevis

Av: Louise Åström

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 4 | Foto: AP
Matthew McConaughey.

NÖJE

En svensk doktor som arbetar med hårtransplantationer har under flera år tagit åt sig äran för Matthew McConaugheys hårsvall.

Ett möte med en annan läkare kan ha gjort att doktorn kan avslöjas.

– Jag sa att läkaren var full av skitsnack, säger McConaughey i tv-programmet ”Live! With Kelly” .

När skådespelaren Matthew McConaughey gästade det amerikanska tv-programmet ”Live! With Kelly” berättade han att han höll på att tappa allt sitt hår år 1999. Han har däremot inte valt att göra en hårtransplantation, även om det går rykten om det, berättar han.

Vid ett tillfälle sprang han in i en läkare som arbetade med hårtransplantationer. Läkaren berättade att han väldigt gärna ville prata med stjärnan eftersom att McConaugheys frisyr i tio år används som ett exempel på en lyckad hårtransplantation under läkarkonferenser han besökt.

– Han sa ’under sex år så har ingen av läkarna där räckt upp handen och sagt att det är de som gjort det. Men de senaste tre åren har det varit en svensk läkare som tagit åt sig äran för transplantationen’, säger han och fortsätter.

– Jag sa att den läkaren var full av skitsnack.

Ska sätta dit svensken

Den misstänksamma läkaren undrade därefter om han kunde få ta sig en titt i Matthew McConaugheys hårbotten, vilket han fick.

– Han tittar på mitt hår och säger att ’du har inte hårtransplantationer. Jag ska sätta dit den här mannen nästa år’.

Därefter konstaterade McConaughey och programledaren Kelly Ripa att det var fult gjort av läkaren och att det säkerligen givit honom fler jobb.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN