Hollywoodfrun: ”Trött på alla kommentarer”

Har opererat bort eldsmärket på hakan

Åsa Vesterlund, 42, har valt att operera bort sitt uppmärksammade eldsmärke på hakan.

Hon tröttnade på att det ständigt kommenterades, men menar att hon tagit bort det för sin egen skull.

– Det kommer nog kännas konstigt att inte ha det där längre, säger hon till Nöjesbladet.

Den svenska Hollywoodfrun Åsa Vesterlund, 42, föddes med ett eldsmärke på hakan. Redan som liten ville hon att det skulle tas bort, eftersom hon blev mobbad för det.

– När jag kom till doktorn så såg jag en annan tjej som hade eldsmärken i hela ansiktet. Då vände jag mig till mamma och sa att jag hade ångrat mig. Jag ville behålla det, berättar hon för Nöjesbladet.

Fått många kommentarer

De senaste åren har Åsa Vesterlund synts mycket i media och på tv, och har därför också fått många kommentarer angående sitt märke från tittarna.

– Jag är så jäkla trött på alla dessa som frågar vad jag har på hakan. För mig har det bara varit en grej att ha kvar det, men nu är jag så trött på alla kommentarer, säger hon.

Åsa Vesterlund var hos en läkare för att fylla ut sina cancerärr när han frågade henne om han skulle ta bort hennes märke på hakan också.

– Jag har inte varit mogen att ta bort det innan, men när han frågade så kände jag bara att jag faktiskt ville och var redo, säger hon.

Skulle du ha tagit bort märket om folk inte hade kommenterat det?

– Det är klart att det blir en irritation att ständigt få frågan om det. Kanske hade jag inte tänkt på det på samma sätt om folk inte ständigt kommenterat det. Men jag har levt med det i 42 år och tog bort det för min egen skull, säger Åsa Vesterlund till Nöjesbladet.

Hon är noga med att påpeka att hon inte har gett efter för mobbarna, utan att hon snarare kände sig redo. De jobbiga kommentarerna ska bara ha varit en av många faktorer i hennes beslut.

Publisert: