”Dawson's Creek”-stjärnans fru nära att dö efter missfall

”Dawson's Creek”-stjärnan James Van Der Beeks fru var nära att dö efter ett sent missfall.

Skådespelaren bröt ihop i tårar när han berättade om sorgen i ”Dancing with the stars”.

– Vi förlorade barnet, säger han.

James Van Der Beek, 42, är aktuell som deltagare i ”Dancing with the stars” och delade med sig av den sorgliga nyheten i programmet i måndags, skriver Daily mail.

– Min fru Kimberly och jag har drabbats av alla blivande föräldrars värsta mardröm. Vi förlorade barnet, sa han och brast ut i gråt.

Missfallet var dramatiskt.

– På 48 timmar förlorade vi vår pojke och jag miste nästan livet. Vid någon tidpunkt kommer jag att dela med mig av detaljerna om vad som hände på akuten, säger Kimberly Van Der Beek, 37, på sin Instagram Story.

Har fem barn

”Vi har gått igenom det här tidigare men aldrig såhär sent i graviditeten och Kimberlys hälsa har aldrig varit så hotad. Tacksam över att hon nu nu återhämtar sig”, skriver James Van Der Beek på Instagram.

Barnet skulle bli James och Kimberlys sjätte och födseln var beräknad till april. Paret har sedan tidigare döttrarna Olivia, 9, Annabel, 5, Emilia, 3, Gwendolyn, 1, och sonen Joshua, 7.

Gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om exempelvis samhällefrågor och politik? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka på länken för att anmäla dig.

Publisert:

LÄS VIDARE