Bianca Ingrossos stora överraskning mitt under SVT:s direktsändning

Sjöng duett med Benjamin Ingrosso

Mitt under ”Allsångsscenen är din” överraskade Bianca Ingrosso publiken rejält.

Från ingenstans dök hon upp på scenen och framförde succélåten ”Blomstertid” tillsammans med Benjamin Ingrosso.

– Det var ett minne för livet, säger han efteråt.

Årets artist på ”Allsångsscenen är din” var ingen mindre än Benjamin Ingrosso, 23. Efter kvällens ”Allsång på Skansen” hade han en hel timme till på scenen där han bland annat framförde sina hitlåtar ”Barnasinnet”, ”Costa Rica” och ”Dance you off”.

Benjamin och Bianca i duett

Mitt under framförandet av låten ”Blomstertid” dök en oväntad gäst upp. Ingen mindre än Benjamins syster Bianca Ingrosso, 26, klev in på scenen och syskonen sjöng tillsammans en duett.

I publiken satt mamma Pernilla Wahlgren, 53, morbror Niclas Wahlgren, 56, samt morföräldrarna Christina Schollin, 83, och Hans Wahlgren, 84. Hela familjen såg märkbart berörda ut och Pernilla Wahlgrens ögon fylldes med tårar.

Efter uppträdandet stod publiken upp och applåderade. Syskonen kramade om varandra hårt på scenen.

– Min syster, Bianca Ingrosso. Älskar henne mest av allt, sa Benjamin Ingrosso.

”Ett minne för livet”

För Aftonbladet berättar Benjamin Ingrosso att det var hans idé att systern skulle överraska publiken.

– Hon har alltid sagt att ”ska jag sjunga så ska det finnas en anledning”, och nu fanns det plötsligt en anledning. Det är min show och hon kommer liksom bara ut som min syster utan krav på att bli någon artist. För Bianca kändes det rätt nu att gästa mig, säger han.

När de var små uppträdde de ofta tillsammans, men nu är det flera år sedan de sjöng ihop inför en publik. Benjamin Ingrosso är stolt och tacksam över att systern vågade ta ton i ett så stort program som ”Allsångsscenen är din”.

– Det var ett minne för livet, säger Benjamin Ingrosso.

”Blomstertid” med Bianca Ingrosso

Låten ”Blomstertid” är en ny version av klassikern ”Den blomstertid nu kommer”. Benjamin Ingrosso gjorde ett nytt arrangemang till låten tidigare i somras där Bianca Ingrosso är den som sjunger på den inspelade versionen. Låten blev en succé och tog sig direkt in på topplistorna.

Bianca Ingrosso har tidigare varit öppen med att hon lider av scenskräck, och har endast vid ett fåtal tillfällen sjungit offentligt.

”Allsångsscenen är din” sänds på SVT och SVT play.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE