Spice Girls

Mel B ger tydliga hintar: Spice Girls återförenas – med Victoria

”De kommer att döda mig för att säga detta”

Av: 

Petter J Larsson

Mel B, Emma Bunton, Geri Halliwell and Melanie (Spice Girls) uppträdde 2019.
Mel B, Emma Bunton, Geri Halliwell and Melanie (Spice Girls) uppträdde 2019.

NÖJE

Spice Girls återförenas 2023 – med Victoria Beckham, 47.

I alla fall om man får tro Mel Bs hintar.

– Jag är den drivande kraften och kommer se till att det händer, säger hon.

Melanie Brown, 46, som Mel B egentligen heter, var på fredagen gästvärd för tv-programmet ”Steph’s Packed Lunch” på brittiska Channel 4.

Hon berättade om hur hon under Spice Girls storhetstid drivit med hotellpersonal och tagit emot rumsservice spritt språngande naken – och om hur Nelson Mandela en gång försökte para ihop henne med hans kusin.

”Scary spice” levererade även en rad hintar om ett fullt återförenat Spice Girls inom kort. Mel B sa att hon hoppades på en ny turné 2023 – och att hela gruppen var ombord.

– Vi gjorde vår senaste turné (2019) och Victoria skippade den respektfullt, och du måste respektera när någon inte vill åka på turné, sa Mel B.

Melanie Brown.

”De kommer döda mig”

Hon sa att det diskuterats om en återförening med Victoria, Geri Horner, 49, Melanie Chisholm, 47, och Emma Bunton, 45, i fjol men att pandemin slagit sönder planerna. Nu verkar hela gänget vara med på noterna.

– Jag tror att vi förhoppningsvis är med på det tillsammans – de kommer att döda mig för att säga detta – men vi, speciellt jag, om det kommer att ha någonting att göra med mig och det kommer det eftersom jag är den drivande kraften och kommer att se till att det händer, hoppas åka på turné 2023.

Gruppens fans har tvingats lära sig att ta Mel Bs utspel med en nypa salt. När hon till exempel 2019 sagt att hon och Geri haft sex fick en talesperson till ”Ginger spice” gå ut och dementera uppgifterna i ett officiellt uttalande.

Mel B är på

Men det är inte första gången som en ny återförening kommer på tal för Spice Girls, som firar 25-årsjubileum i år. I fjol bekräftade Mel C för Aftonbladet att den nog redan skett om det inte varit för coronapandemin.

– Vi skulle älska att göra fler shower, men vi måste vänta och se. Det är ett så stort åtagande det hela med Spice Girls-shower och jag vet att många konserter har flyttats från 2020 till 2021, så vi håller koll på hur saker utvecklar sig och så snart något är bestämt kommer ni få veta, sa Sporty spice då.

Victoria ”Posh spice” Beckham med maken David (2018).

Fokus på familj och företag

När 90-talets supergrupp återförenades för två år sedan höll ett antal konserter i Storbritannien och på Irland var Victoria Beckham den enda som saknades.

– Det tog en massa mod att inte åka på turné med Spice Girls igen och i stället vara den som säger ’ni vet, jag gör inte detta för saker känns olika nu än de gjorde innan’, berättade Beckham då för tyska Vogue.

– Jag koncentrerar mig hellre på min familj och på mitt företag.

Daily Mail har kontaktat representanter för Spice Girls och Victoria utan att få något svar.

ANNONS

Muminmuggarna ABC finns nu att köpa i duopack! Förbeställ dina muggar redan idag.

Extern länk från Nordic Nest

Gå till butiken


Jackpott – 15 miljoner på Stryktipset: Följ expertens system
Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen för de största discostjärnorna

ÄMNEN I ARTIKELN

Spice Girls

Emma Bunton

Melanie Brown

Melanie Chisholm

Victoria Beckham