”NCIS”-stjärnan lämnar – efter ”fysiska attacker”

avJakob Meijer

NÖJE

Efter 15 säsonger väljer Pauley Perrette att lämna ”NCIS”.

Och hennes avsked går inte obemärkt förbi.

Nu twittrar skådisen att hon blivit utsatt för mobbning.

”Det finns en ’maskin’ som försöker tysta mig”, skriver Perrette.

Pauley Perrette, 49, har spelat den populära karaktären Abby Sciuto sedan premiären av NCIS 2003.

Men förra året kom beskedet att hon lämnar programmet, och för bara en vecka sedan sändes det sista avsnittet i USA med Perrette.

Det har hittills varit oklart varför hon slutar, men nu twittrar Perrette att hon ska ha blivit utsatt för mobbning, rapporterar People. I en rad kryptiska inlägg skriver hon att ”en mäktig publicitetsmaskin” sprider lögner om henne och att de gör allt de kan för att hon ska hålla tyst.

”Kanske gör jag fel som inte berättar hela historien, sanningen. Men jag känner att jag måste skydda mina kollegor, allas jobb och så många människor. Men till vilket pris? Jag vet inte. Jag vet bara att jag försöker göra rätt. Men att hålla tyst om brott”, twittrar Perrette utan att gå in på detaljer vad det skulle vara för brott.

1 av 3 | Foto: AP
Pauley Perrette.

”Hemskt”

Men enligt Perrette ska det ha förekommit fysiska attacker.

”Jag har stöttat antimobbningsprogram så länge. Men nu vet jag, för det var jag. Om det är skolan eller jobbet som du måste gå till? Det är hemskt. Jag lämnade. Flera fysiska attacker. Jag förstår det verkligen nu. Ta hand om er. Inget är värt att riskera sin trygghet för. Berätta för någon”.

CBS, som ligger bakom ”NCIS”, har ännu inte kommenterat Perrettes uttalanden.

Tre skandaler i kändisvärlden 2018 00:50
ARTIKELN HANDLAR OM

Tv-serier

Mobbning

CBS