Kärleken över för bondeparet – förlovningen bruten

avJosefine Holmqvist

NÖJE

Stefan Hildingsson och Hanna Sundin träffades i ”Bonde söker fru” och kärleken var ett faktum.

Efter i tv-programmet förlovade paret sig, men något giftermål hann det aldrig bli – i stället har paret gått skilda vägar.

– Ja, det stämmer. Hanna flyttade härifrån för två månader sedan, säger Stefan Hildingsson.

Stefan Hildingsson och Hanna Sundin träffades i ”Bonde söker fru” år 2015. Efter programmets slut flyttade Hanna till köttbonden Stefans gård i Hassela, i Hälsingland.

I juni året efter att tv-programmet sändes, friade Stefan till Hanna – som då sa ja.

– Det blir giftermål, men det är väl inte så bråttom med det, sa Stefan Hildingsson då till Aftonbladet.

1 av 3

Skildes inte som ovänner

Något giftermål hann det heller inte bli – i stället har paret nyligen gått skilda vägar.

– Ja, jag kan bekräfta att vi inte längre lever ihop. Hanna flyttade härifrån för ungefär två månader sedan, säger Stefan Hildingsson.

Han berättar att det var ett gemensamt beslut och att de inte skildes som ovänner, utan att de fortfarande tycker väldigt mycket om varandra.

– Det blir så ibland i livet, man vet aldrig med kärlek. Sådant här hände på stenåldern också.

”Jag är ingen som gräver ner mig”

Stefan berättar att han mår bra, trots att förhållandet inte höll.

– Jag är lite ensammare, men det är vår nu och mycket att göra. Det blir alltid vad man gör det till, och jag är ingen som gräver ner mig.

Stefan Hildingsson menar att deltagandet i ”Bonde söker fru” inte är något han ångrar, utan att det snarare var en väldigt härlig tid:

– Det var hur kul som helst. Dels programmet, dels att träffa Hanna. Tiden med henne har varit enastående, vi har haft det jätteroligt tillsammans.

Stefan Hildingsson var nära att göra comeback i ett annat populärt tv-program, då han var tilltänkt som årets ”Gutta” i Farmen. Han hade dock inte tid i år, men kan tänka sig att ta sig an uppdraget i framtiden.

Linda Lindorff kommenterar

Programledaren Linda Lindorff är ledsen att kärleken mellan bonde-paret är över. I ett känsloladdat inlägg på Instagram skriver hon, ”Jag är både chockad och ledsen. Det här trodde jag skulle hålla för evigt”, och fortsätter, ”Fy så trist. Nu gråter jag. Men jag hoppas att de finner lyckan på annat håll”.

Så gick det sen för våra favoritbönder 01:20

ARTIKELN HANDLAR OM