Farmen

Glädjebeskedet: Gutta tillbaka i ”Farmen”

Gutta: ”Nu gör jag allt jag kan för att kunna hänga med även i fortsättningen”

Av: 

Alex Hartelius

NÖJE

Farmenveteranen Gutta Andersson, 62, är tillbaka i rutan.

Om än bara i början av den nya säsongen.

– Jag fick en jätteallvarlig höftprotesinfektion under inspelningen, så jag kunde inte vara med hela säsongen, säger han.

Tittarfavoriten Gutta Andersson, 62, gör comeback i inledningen av den nya säsongen av ”Farmen”. Men sviktande hälsa gör att hans medverkan inte blir långvarig.

– Jag fick en jätteallvarlig höftprotesinfektion under inspelningen, så jag kunde inte vara med hela säsongen, säger han.

Gutta Andersson har de senaste åren haft problem med sviktande hälsa. 2013 drabbades han av halscancer och gick ner 30 kilo under behandlingen. Han har även opererat in flera proteser i kroppen och drabbats av infektioner i höften.

För att fylla hans roll i ”Farmen” plockade TV4 in bonden Hans Wincent. Och Gutta Andersson kunde inte vara nöjdare med sin ersättare.

– Han är ju helt underbar. Skitbra. Han kör sin grej och försöker inte vara mig på något sätt. Hans Wincent är otroligt kunnig i alla de här delarna som krävs för Farmen.

Positiv inför framtiden

Hur ser du på framtiden. Kommer du att vara med i kommande säsonger?

– Det har jag ingen aning om. Vi vet ju inte om det blir några fler säsonger. Men som jag känner utifrån mitt hälsotillstånd just nu kan jag tänka mig att vara med, säger han och fortsätter:

– Nu gör jag allt jag kan för att kunna hänga med även i fortsättningen. Jag vet att det är många som gillar min karaktär och jag tycker att det är väldigt roligt att lära upp deltagarna på Farmen.

Tidigare idag presenterades deltagarna för ”Farmen” 2019.

Säsongen drar igång söndagen den 6 januari på TV4 med Paolo Roberto som programledare.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sommarshop hos Gina Tricot! Klicka hem årets hetaste trender här.

Gina Tricot

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Farmen

LÄS VIDARE

Så gick det för alla deltagarna efter ”Farmen” 2020

ÄMNEN I ARTIKELN

Farmen

TV4