Mulle: ”Gjorde så jävla ont”

Tvingades lämna ”Farmen” i söndagens avsnitt

avLouise Åström

NÖJE

Mulle Dahlgren svarade fel på femte frågan i tvekampen och tvingades lämna tävlingen.

Alexandra Louthanders tårar blev för mycket för honom.

– Jag kan inte se henne ledsen. Det gjorde för ont, säger han till Nöjesbladet.

”Hur många djur med klövar finns det just nu på Farmen?”. Det blev frågan som sänkte Mulle Dahlgren i söndagens tvekamp. Han svarade sju, men glömde suggan och hennes två kultingar. Robert Lundström svarade istället tio och tog hem segern.

– Jag svarade för snabbt. Jag visste om det, men jag glömde. Jag var ju för fan djuransvarig, säger Mulle till Nöjesbladet.

Innan tävlingen var han fast besluten att vinna.

– När jag går in i en tävling finns det bara vinst. Det finns inget tvivel. Det är väl så det funkar i mitt huvud. Jag är en vinnarskalle. Men det var ett slarvfel.

”Gjorde för ont”

Mulle grät inte i programmet när han fått erkänna sig besegrad. Det gjorde däremot Alexandra Louthander, som han kommit nära under produktionen. De träffades redan på tågperrongen ner till inspelningen och har spelat i samma pakt under säsongen.

I avsnittet syns hur Mulle puttar bort Alexandra och utbrister ”sluta gråt”. Nu förklarar han varför han gjorde så.

– Vi hade en jävligt tajt relation. Jag bara kände att det är en saga som försvinner. Allt är bara borta. Riktigt jobbigt kändes det. Jag puttade bort henne för att det gjorde så jävla ont i mig när hon kom fram och grät. Jag kan inte se henne ledsen. Det gjorde för ont.

Hur kommer det sig att du lyckades hålla tillbaka tårarna?

– Det är klart att det gör ont. Men jag har ju aldrig kramat min mamma eller pappa. Det är ju livsfarligt för mig att visa något. Mitt liv på 90-talet var kaos och där var man tvungen att vara tuff. Var man vek blir man körd i den svängen så det är väl sånt som hänger kvar. Men det är klart att jag också har känslor som kan göra ont inombords.

Har suttit i fängelse

Mulle har tidigare berättat i Nöjesbladet om sitt missbruk och sin tid i fängelse. Han började knarka som 22-åring och använde droger under 90-talet. I tio år var han fast i missbruket. Totalt har han suttit 22 månader i fängelse efter att ha dömts för narkotikabrott. I dag är han ren och arbetar som svetsare.

Vänskapen med Alexandra Louthander har fortsatt efter programmet.

– Den håller fortfarande i sig. Vi har jättekul och pratar i telefon varje dag, säger han.

Här är alla vinnare av ”Farmen” – känner du igen dem? 00:34
ARTIKELN HANDLAR OM

Farmen