Klick!

”Nu öppnar vi ett spa”

NÖJE

”Det ska vara mysigt och hälsosamt. Och Susanne ska laga maten”

För att bättre utnyttja både gården och deras tid, fick Fadde och Susanne idén att öppna ett spa för överviktiga på gården.
För att bättre utnyttja både gården och deras tid, fick Fadde och Susanne idén att öppna ett spa för överviktiga på gården.

Dörrvakten Fadde Darwich, 43, och fästmön ”Bonde”-Susanne Brännemo, 42, ska tillsammans satsa på en helt ny karriär. Fadde behöver något att sysselsätta sig med nu när han ska flytta upp till Susanne i Dalarna. Därför kläckte det nyförlovade paret den briljanta idén att öppna ett spa för överviktiga uppe på Susannes gård i Rättvik.

– Vi vill göra något för att hjälpa andra människor, inte bara för att tjäna pengar, säger Fadde till Klick!

Personer med några kilon för mycket ska kunna komma upp till gården och slappna av, träna och äta nyttigt under en eller flera veckor.

– Jag märker själv hur bra jag mår när jag är där. Det ska inte vara som ett dödsläger utan mer mysigt och hälsosamt med bad och promenader. Susanne ska laga maten, det är hon jättebra på.

Paret vill ta hjälp av en dietist för att ge deltagarna rätt kost. Planerna är ännu bara i sin linda men förhoppningsvis kan de snart bli verklighet.

– Än så länge bollar jag och Susanne idéer fram och tillbaka, säger han.

Under tiden diskuterar de hur de vill ha det kommande bröllopet. De väljer mellan ett stort jippo och en mer intim ceremoni.

– Men om vi inte är överens möts vi alltid på mitten, säger Fadde.

Hanna Jakobson

ANNONS

Ellos erbjuder upp till 30% rabatt på flera välkända varumärken

Extern länk från Ellos SE

Shoppa här!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Klick!

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!