”Jag gav Zlatans sambo hotpants"

Publicerad 2015-03-13

Eric Saade om träffen med idolen

Det är ingen hemlighet att Eric Saade är ett stort fan av Zlatan.

Nu avslöjar sångaren det vågade skämtet med idolens sambo.

– Jag gav henne ett par Eric Saade-hotpants och sa "Hälsa Zlatan”, säger han i en intervju med Expressen.

Eric Saade, 24, har i ett flertal intervjuer pratat om sin beundran för Zlatan Ibrahimovic. Nu berättar han också om mötet med idolen på Fotbollsgalan 2011.

– Jag stod och hängde och så kom han och skrek ”Tja Eric” och gav mig en high five, säger Saade.

Saade berättar i intervjun med Expressen att han fixade in Zlatans söner Maximillian och Vincent backstage på sin spelning i Malmö, eftersom bröderna hade Saade som favorit. Med bakom scenen var Zlatans sambo Helena Seger, som fick ett par hotpants i gåva.

– Hon tyckte det var askul. Det var därför han kom fram, han tyckte också det var roligt. Vi snackade om allt möjligt, säger Saade.

Pratade ut med Danny

I intervjun berättar han också om vänskapen med ex:et Molly Sandén och hur han och nya pojkvännen Danny Saucedo pratade ut om rivaliteten.

– Det var känsligt i början. I dag är allt hur cool som helst, vi har snackat om det jag och Danny eftersom vi verkligen behövde det. Vi pratade i telefon och träffades ensamma. Molly är min ungdomskärlek och jag kommer alltid att älska henne, säger han.

Någon ny kärlek finns inte i Eric Saades liv, men han avslöjar nu att han får många skamliga förslag.

– Tjejer går fram och tar mig på könet och säger ”ska vi gå hem och knulla?”. Jag skrattar när det händer, men det är inte den tjejen jag kommer gifta mig med. När jag skaffade Snapchat fick jag stänga ner den efter två dagar. Det kom en massa nakenbilder. Jag fick 3 000 bilder på en dag, säger han.

ANNONS