Iggy Azalea

Pizzakillen läckte Iggy Azaleas nummer – nu är hon helt vansinnig

Av: 

Gustaf Tronarp

NÖJE

Hon ville bara ha en ostpizza.
I stället fick superstjärnan Iggy Azalea en flodvåg av samtal och sms.

Orsaken? Personen som skulle leverera hennes mat hade läckt hennes nummer.

En ostpizza.
En ostpizza.

Att beställa en pizza för hemkörning är för de flesta en relativt enkel sak som sätter lite guldkant på vardagen. Men om du är en världsberömd australiensisk hiphop-artist kan det bli en besvärlig historia.

Detta fick 24-åriga Amethyst Amelia Kelly, mer känd som Iggy Azalea, erfara i helgen. Inför Grammygalan hade hon beställt en ostpizza från pizzakedjan Papa John's, som var stjärnans favoritleverantör. Fram tills nu.

Fick massor av mess

Killen som skulle forsla hem pizzan till den hungriga Iggy insåg nämligen vem han var på väg till. Då blev frestelsen för stor. Han läckte hennes privata telefonnummer till några vänner och bekanta, rapporterar sajten unilad.co.uk. De förde sedan informationen vidare till några av sina vänner och bekanta.

Rätt snart blev stjärnan överöst av mess och telefonsamtal av typen: ”Du är min idol, är det här verkligen ditt riktiga nummer?” och ”Jag vill verkligen prata med dig, varför svarar du inte?”.

Hotar med domstol

Det hela kan verka lite lustigt. Men Iggy Azalea har inga problem att hålla sig för skratt. På Twitter har hon startat ett korståg mot Papa John's. Inte blev det bättre när företaget svarade att pizzakillens föräldrar hade kopplats in, och de hade lovat att tala sin son till rätta.

”Om ni inte ger ett professionellt och tillfredsställande svar på hur ni ska korrigera denna kränkning av min personliga information kommer rättsliga åtgärder att vidtas”, skriver hon bland annat.

I ett uttalande till Hollywood Reporter skriver Papa John's att den aktuella personen har bestraffats. Vilken form av straff det handlar om framgår dock inte.

”Våra kunder och våra anställdas privatliv är extremt viktigt för oss”, skriver bolaget.

ANNONS

Muminmuggarna ABC finns nu åter att beställa i duopack! Förbeställ dina muggar redan idag.

Extern länk från Nordic Nest

Gå till butiken

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Iggy Azalea

Klick!