Diana utkastad från ”Farmen” – hotade deltagare

Paolo Roberto: ”Hota folk med våld är aldrig okej”

avAlex Hartelius

Diana Sundström hotade deltagaren Emelie Karlsson.

Nu tvingas hon lämna ”Farmen” bara en vecka innan finalen.

– Hon snackade bara en massa skit och försökte svartmåla mig i tv, säger Diana till Nöjesbladet.

I slutet av gårdagens ”Farmen”-avsnitt anklagade och konfronterade Emelie Karlsson Diana Sundström för att ha ljugit och stulit saker.

Bråket eskalerar så till den grad att Diana hotar Emelie med att säga: ”Hade det inte varit för de där jävla kamerorna så hade jag fan vridit nacken av henne”.

Och i början av kvällens avsnitt väcks Diana Sundström av Paolo Roberto som begär att få prata med henne.

– Man kan bli arg i livet, riktigt jävla arg, men att hota folk med våld är aldrig okej på ”Farmen – och faktiskt inte någon annanstans heller. Så tyvärr måste jag be dig att packa dina grejer och lämna ”Farmen”, säger han i programmet.

Diana Sundström: ”Svartmålar mig”

Till Nöjesbladet kommenterar Diana Sundström Emelies anklagelser om att hon skulle ha ljugit eller att ha stulit saker.

– Hon försökte svartmåla mig i tv. Det gjorde mig förbannad. Jag hade gått runt hela sommaren och bitit mig i läppen. Till slut brann jag av, jag tar inte hur mycket som helst. Det var så skönt, säger hon.

Diana Sundström var hela tiden medveten om att det hon sa till Emelie skulle kunna leda till att hon kastas ut från programmet.

– Jag vräkte ur mig precis allt. Men det var tomma hot. Efteråt bad jag om ursäkt. Man ska inte säga såna saker. Jag vill inte att folk ska se mig som en galning, mitt beteende är inte okej, men det var inte de andras heller.

1 av 2 | Foto: TV4
Diana.

Men efter att ha sett kvällens avsnitt vill Diana inte längre veta av Emelie.

– Jag tycker att hennes beteende är vidrigt. Jag vill varken se, höra eller prata med henne. Det gäller många andra deltagare också.

Emelie Karlsson: ”Dålig stil”

Emelie Karlsson, och flera andra deltagare, har tidigare misstänkt att Diana skulle ha stulit mat. När de sedan genomsökte hennes väska hittade de socker, kaffe, kryddor och andra saker.

Enligt Diana handlar det om saker som hon fått tillåtelse att ta med sig till kämpestugan, något som Emelie Karlsson hävdar inte stämmer.

– Diana sa att hon fått sakerna från storbönderna när hon skulle till kämpestugan, vilket inte är sant, säger Emelie.

Emelie Karlsson passar även på att kritisera TV4 för hur hon framställs i programmet.

– TV4 har målat upp det som att planen var att få ut Diana, men synkarna (intervjusnuttarna i programmet, reds anm.) där jag sitter ledsen och förklarar hur jag känner har man klippt bort. Det tycker jag är dålig stil.

Enligt Joel Bendrik, exekutiv producent för ”Farmen”, var det självklart att kasta ut Diana.

”Alla deltagarna är väl medvetna om att hot och våld är helt oacceptabelt på Farmen. Det var inget svårt beslut att Diana tvingades lämna”, skriver han i ett mejl.

Och om Emelies kritik skriver han:

”Tråkigt att höra att Emelie känner så. Men programtiden är begränsad och det är omöjligt att få med allt”.

ARTIKELN HANDLAR OM

Farmen