Kolla in - stjärnorna har också gropar

1 av 3 | Foto: Inget att be för, Goldie. Tjejen som visste för mycket har vuxit upp till kvinnan som fattat att man inte behöver skämmas för celluliterna på badstranden. Lite gropar avskräcker inte 57-åringen från offentliga yogaövningar. Go Goldie!
NÖJE

Det är bara att bita i den sura apelsinen.

Nästan alla får celluliter förr eller senare.

Här är kändisarna som inte skäms för att visa en gropigare sida av sig själva.

Kända kvinnor har det väl förspänt. Med en hel armada av stylister, sminköser och - om inget annat hjälper - digitala trollkarlar som retucherar för allt vad tygen håller. Men alla dessa hjälpredor kan ju inte ständigt följa med kändisarna. Och när staben är utom synhåll visar det sig att stjärnorna är precis lika mänskliga som alla andra, ner till minsta lilla cellulit.

Nästan alla kvinnor har celluliter. Anledningen till att man får dem varierar. Oftast handlar det om en kombination av dålig blodcirkulation och vätskeansamlingar med slaggprodukter. Groparna är ärftliga, så om din mamma har det kommer du förmodligen också få bita i den sura apelsinen. Om du inte redan gjort det vill säga.

Håll tillgodo med bilderna

Det vore kul om vi kunde avslöja en tidigare okänd fördel med att ha celluliter, till exempel att man får bättre hårkvalitet av att ha dem. Men tyvärr finns det inget positivt med celluliter. Det enda man kan göra är att avdramatisera dem eftersom de är så vanliga.

Forskningen har ännu inte kommit så långt att den kan säga exakt vad de beror på eller hur man långsiktigt ska få bort dem. Tills det blir ett vetenskapligt framsteg inom cellulitforskningen får du trösta dig med bilderna här intill. De visar några av världens mest populära stjärnor med en av världens minst populära gropar.

Sofia Larsson

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode