Britney är tillbaka!

NÖJE

Med ny frisyr och ny figur ska Britney återerövra världen. Men först ska hon ta en smoothie till. Eller två.

Foto: Bara en månad efter förlossningen - men redan börjar kjolen bli för stor för Britney Spears. Kevin Federline matchade frugans nya look genom att fläta upp sitt stora svall på huvudet.

Nu är Britney Spears, 23, och Kevin Federline, 27, småbarnsföräldrar. Och med det kommer såklart frågorna som alla nyblivna mammor och pappor ställer sig. Hur ska man komma i form? Hur ska man kunna sova? Vad ska man göra för de 12 miljonerna man får för de första babybilderna?

Okej, den sista frågan behöver de flesta föräldrar inte fundera över.

Men Britney och Kevin får minsann smyga ut själva utan bebis, innan tidningen OK! har fått sina bilder på lille Sean Preston, 1 månad.

Och plötsligt är Britney mer pryd än på länge. Behagen är nedstoppade i en stadig mamma-bh och ett par heltäckande jeans har dragits fram från botten av garderoben. Britney visade mer hud som höggravid än som nyförlöst mamma.

Men det oborstade håret får fortfarande hänga med. Allt kan ju inte ordnas upp på några veckor.

Annars verkar det brått med comebacken för Britney. Enligt US Weekly har sångerskan redan börjat tjuvträna lite med promenader och simning för att komma i form så snabbt som möjligt.

Kevin däremot, tänker se lika slashasig ut som vanligt. Kanske är det han som vyssjar Sean till sömns om nätterna.

Den nya, fluffiga pagen och de trötta ögonen visar en pappa som inte hinner bry sig nämnvärt om sitt utseende.

Det är förmodligen han som får stå för markservicen medan Britney fixar med eBay-auktioner och nya parfymer mellan amningspassen. Rykten går om att Britneys stressiga liv har fått henne att ta sin tillflykt till flaskan. Men att döma av de senaste bilderna är det de gamla hederliga, alkoholfria smoothiesarna som lockar. Britney har visserligen blivit mamma - men vissa saker ändras aldrig.

GÖR DIN EGEN SEAN PRESTON-SMOOTHIE

Olivia Svenson

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!