Nöje

Ryan Cabrera - popstjärna och nybliven singel

NÖJE

Nu satsar Ashlee Simpsons ex på film

Veckans stjärnskott Yes! Popsnöret och programledaren Ryan Cabrera är ledig igen.

Men det gäller bara privat, karriärmässigt är Ryan just nu upptagen med bland annat inspelningen av filmen "My sexiest year".

24-åriga Ryan Cabrera från Texas är mest känd som programledare för MTV:s dejtingprogram ”Score”. Mindre känt är kanske att han även har släppt två skivor, med systrarna Simpsons pappa Joe som manager.

Ryan och Ashlee Simpson var för övrigt ett hett par under 2004-2005 och Ryan medverkade flitigt i hennes realitysåpa ”The Ashlee Simpson Show”. Ashlee betalade tillbaka genom att ställa upp i en av Ryans musikvideor och sedan skriva en låt om deras förhållande, ”Pieces of me”.

Inställd turné

När Ryan och Ashlee gick skilda vägar hoppade Ryan på singeltåget och turnerade med The Veronicas. Där träffade han sin senaste kärlek, Lisa Origliasso, som även hon fick äran att spela flickvän i hans musikvideo.

I augusti i år var det meningen att Ryan skulle turnera vidare med gruppen i Australien men hans medverkan ställdes in efter att paret gjorde slut i början av juli.

Nu får Ryan istället tid att pyssla med att utvidga sin redan lysande karriär. Han ska nämligen medverka i filmen ”My sexiest year”, som kommer 2007, tillsammans med bland andra Frankie Muniz och Haylie Duff.

Kan du inte vänta tills dess? Zappa in MTV på fredag klockan 16.00 när Ryan leder "Score". 20 avsnitt sänds under sommaren.

Tidigare stjärnskott

Emma Svensson

ANNONS

Se ditt kreditscore, din budget och mycket mer. Gör en kreditkoll på dig själv - helt gratis. Se din kreditkoll direkt

Extern länk från MinKreditkoll

Kolla här!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje