Shia LaBeouf hotade döda sin flickvän

Av: Linn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Skådespelaren filmades av fans: ”Jag blir pressad”

1 av 4

Shia LaBeouf, 29, är i blåsväder igen.

I en videoinspelning som Entertainment Tonight fått tillgång till säger den skandalomsusade skådespelaren att han varit nära att döda sin flickvän.

– Jag vill inte slå en kvinna, men jag blir pressad, säger han.

Den amerikanske skådespelaren Shia LaBeouf är känd för sitt heta temperament. Förra året slängdes han ut från föreställningen ”Cabaret” på Studio 54 i New York efter att ha rökt en cigarett inomhus. När han kom till polisstationen spottade han vid en polismans fötter.

”Transformers”-stjärnan slapp straff, men la in sig på rehab för sitt alkoholmissbruk strax efteråt.

”Vill inte röra dig”

Nu är LaBeouf i hetluften igen. I förra veckan var han i Tübingen i sydvästra Tyskland för att hälsa på sin flickvän Mia Goth under en filminspelning. Då fångades han på film av ett gäng fans.

Under det filmade samtalet med fansen uppträder skådespelaren aggressivt och när flickvännen ansluter sig till gruppen för att ta hans ryggsäck ifrån honom brister det för honom.

– Jag vill inte slå en kvinna, men jag blir pressad. Jag vill inte röra dig, jag vill inte vara aggressiv. Det är sådan här skit som gör en person till missbrukare, säger han när hon ber honom att inte åka ifrån henne.

”Hade dödat henne”

Fansen erbjuder Shia LaBeouf skjuts till flygplatsen, och fortsätter filma honom under bilfärden. Då kommenterar han bråket med flickvännen - på ett mycket drastiskt sätt.

– Jag var tvungen att åka. Om jag hade stannat där hade jag dödat henne, säger han.

I resten av videon försöker LaBeouf ringa skådespelaren Megan Fox och röker en e-cigarett. Han berättar också att han planerar att flyga till Texas.

Det är inte första gången Shia LaBeouf hamnar på film under tumultartade omständigheter. Förra året spreds ett klipp där han syntes skalla en man under en krogkväll i Hobgoblin i södra London. 2011 var han inblandad i ett annat gräl på en pub i Vancouver.

Shia LaBeouf och Mia Goth träffades under inspelningarna av Lars Von Triers film ”Nyphomaniac” och har varit ett par sedan 2012.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN