Tv-profilen försvunnen – tre döda hittade

Av: Björn Berglund, Linnéa Borgert

Publicerad:
Uppdaterad:

EastEnders-skådespelaren Sian Blake och hennes två söner försvann för tre veckor sedan

1 av 6

Brittiska skådespelerskan Sian Blake och hennes två söner försvann för tre veckor sedan.

Nu har polisen hittat tre döda kroppar i trädgården till familjens hem.

Polisen har inlett en förundersökning om mord.

Den 43-åriga skådespelerskan, känd från bland annat tv-serien ”EastEnders”, och hennes två söner, 4 och 8 år gamla, har varit försvunna sedan den 13 december. Senaste gången familjen sågs var i William Forest i östra London. Då var även Blakes pojkvän med, som också är pappa till barnen.

I helgen hittades Blakes bil i stadsdelen Bethnal Green.

Familjen har informerats

Under dagen har polis och kriminaltekniker gått in med spadar och sökt igenom Blakes hus. På plats har de hittat tre döda kroppar.

– Tyvärr har vi, som en del av en grundlig teknisk undersökning i familjens hem i Erith, hittat tre kroppar i trädgården, säger polisen Paul Monk, på sektionen för mord och grova brott, till the Guardian.

Kropparna ska ännu inte vara identifierade, men Blakes familj har blivit informerad.

Polis söker efter pojkvännen

Polisen söker fortfarande efter Sian Blakes pojkvän.

Enligt Daily Mail har grannar sett pojkvännen komma tillbaka till familjens hem, dagen efter försvinnandet. Han pratade med polisen den 16 december, men har inte hörts av sedan dess.

Sian Blake lider av den allvarliga nervsjukdomen ”Motor Neuron Disease”, en dödlig sjukdom som bryter ner nervceller i ryggmärgen och hjärnstammen. Enligt uppgifter ska skådespelerskan sett väldigt ”bräcklig” ut vid försvinnandet.

– Sian lider av ett allvarligt livshotande tillstånd och vi vet inte om hon får den medicinering och behandling hon behöver, sa en polis till Daily mail under gårdagen.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN