Helena Hysén

Hyséns nya splittring: ”Nu börjar jag bli förbannad”

Dottern Annie Hysén arg efter Helena Hysén portats

Av: 

Anna Shimoda

Hans Shimoda

NÖJE

Glenn Hyséns krav för en ny säsong av ”Hyséns” – att exhustrun Helena portats.

Beslutet får dottern Annie Hysén att se rött.

– Jag har varit ledsen, men nu börjar jag bli förbannad, säger hon till Nöjesbladet om den infekterade familjesituationen.

Det är bara en vecka sedan som Nöjesbladet kunde avslöja att realitystjärnan och före detta fotbollsproffset Glenn Hysén, 59, ska gifta sig med sin sambo Camilla Lendott, 50.

– Vi ska gifta oss nästa år. Vi har i stort sett bestämt tid och plats och det kommer att ske i Sverige, man måste tänka på sina nära och kära, berättade Glenn och Camilla i samband med sin tvååriga förlovningsdag.

I samma intervju förklarade Camilla att Glenn har velat att Helena ska byta efternamn.

– Glenn har bett henne om det, men hon vägrar. Trivs hon med det får hon behålla det, sa Camilla.

När Helena får höra Camillas påstående går hon i taket.

– Glenn har aldrig bett mig byta efternamn. Vi var vänner tills Camilla kom in i bilden. Varför ska jag göra det? Vi har tre barn ihop, säger hon till Nöjesbladet.

Såväl namnbytet som bröllopet har fått Helenas och Glenns dotter Annie att gå i taket. Hon förklarar att hon inte hade en aning om att hennes pappa och Camilla ska gifta sig.

– Jag kan säga att jag inte visste om det förrän jag läste om det i Aftonbladet. Jag tänker inte gå på bröllopet, säger hon till Nöjesbladet.

Har du sagt det till pappa?

– Han har ju inte sagt att han ska gifta sig så nej. Vi får ta det när han säger det.

Och det faktum att Helena borde byta namn?

– Vill Camilla och Glenn det? Jag har aldrig hört min pappa be mamma att ta bort efternamnet. De har varit gifta i över tjugo år. Camilla och Glenn har varit tillsammans i tre år. Camilla borde dämpa sig lite.

Den utlösande faktorn till att Annie nu vill berätta hur hon känner är bröllopet och det faktum att Camilla och Glenn har portat Helena Hysén från att vara med i säsong två av den populära realityserien. Det på grund av att Helena tar för mycket plats och får för många rubriker och löpsedlar.

– Jag har ifrågasatt varför mamma inte ska vara med i programmet. Hon är ju vår mamma och hon har tre barn med pappa. Camilla är inte ens en Hysén, men han kan inte ta egna beslut utan ska alltid lyda henne. Jag tycker det känns fruktansvärt tråkigt att en person kan tillåta sig att förändras på grund av någon annan människa, säger Annie uppgivet.

Hur var din och pappa Glenns relation innan Camilla kom in i bilden?

– Pappa har alltid varit sig själv. Han har alltid varit kul, men han går alltid in i en bubbla när han blir kär. Det säger jag ingenting om, men att det fortsätter tre år senare... Då börjar man ju undra.

Hur ställer ni er till en eventuell tredje säsong nu när mamma blivit portad?

– Det beror på vad de säger. Men då kommer vi att ställa lite högre krav. Jag tycker inte att det är okej att mamma ska uteslutas, det är inte Glenn Hyséns serie utan Hyséns serie.

Är du mest arg eller ledsen för att det blivit så här?

– Jag har varit ledsen, men nu börjar jag bli förbannad.

Tror du det kommer att ordna upp sig?

– Nej, det har gått för långt. Det tåget har nog gått. Så länge Camilla är med i bilden kommer pappa aldrig att få prata med mamma.

När Nöjesbladet kontaktar Camilla Lendott börjar hon med att försvara det faktum att de gick ut i media och berättade om det kommande bröllopet.

– En av anledningarna till att vi gick ut med det var att flera av gästerna visste om det. Så det är bättre att det kommer från oss än från någon annan.

Annie menar att din relation med Glenns barn inte är den bästa?

– Nej, den är inte på topp…

Skulle du vilja att den blev bättre?

– Hela den här situationen är fruktansvärt tråkig. Jag har inte gjort något annorlunda mot dem än med andra barn i Glenns liv.

Annie berättade att du har blockerat dem på Facebook?

– Ja, det har jag gjort. Det gjorde jag ganska tidigt och det är inte konstigt. Jag vill inte att deras mamma ska ha insyn i mitt och Glenns liv. Det har de fått svar på. Jag har varit tydlig med det. Jag gjorde det när jag insåg att deras mamma har ett beteende som jag inte tycker är okej. Därför ville inte jag att de och deras mamma skulle ha insyn i mina inlägg på Facebook och Instagram. Det finns ingen anledning, säger Camilla och fortsätter:

– Sedan visade det sig att de inte har något intresse av att ha en relation med mig så då fanns det ingen anledning att de skulle ha insyn i mitt och Glenns liv och det som jag lägger ut.

Annie påtalade också att hon och Anton är upprörda för att mamma Helena har portats från att medverka i ”Hyséns” och att du inte är en ”riktig” Hysén och ”styr och ställer” lite?

– Jag heter inte Hysén i efternamn… Men jag lever ihop med Glenn och tackade faktiskt nej till ”Hyséns” från första början. Sedan insåg jag att tillvaron skulle bli komplicerad och att jag hade blivit avhyst från mitt eget hem om jag inte deltog.

Hoppas du att situationen med Glenns barn ska lösa sig?

– Ja, det har jag hoppats i alla år. Men jag har insett att det inte blir som man önskar i alla lägen. Speciellt inte när de är styrda av sin mamma så mycket. De har svårt att fatta egna beslut och det är jättesynd. Men relationen mellan Glenn och barnen har varken blivit bättre eller sämre sedan jag kom in i bilden.

Hoppas du att de kommer på ert bröllop?

– Det är klart, det är ju Glenns barn. Men det kan inte jag avgöra. Men det är tråkigt för Glenn om de inte kommer.

Glenn Hysén kommenterar den rådande familjesituationen:

– Vi har ju haft den här relationen… Det är inte så överraskande att vi inte säger något till barnen om bröllopet. Jag förstår inte varför de är så besvikna att de får läsa om det först i tidningen. Helt plötsligt ska det bli så gulligt. Situationen är som den är.

Annie säger att de nog inte ska gå på ert bröllop?

– De får göra precis som de vill. Det är upp till dem. Jag dör inte för det.

Vi har förstått att du bett Helena att byta efternamn?

– Jag har sagt att eftersom hon är så bitter så byt efternamn. Är det så hemskt att heta Hysén – så byt!

Glenn bekräftar också att Camillas relation till hans barn inte är den bästa.

– Det är ingenting att ljuga om, förklarar han men påtalar samtidigt att Camilla inte krävt att Helena ska portas från den kommande säsongen av ”Hyséns”:

– Hon har inte sagt något alls om det. Camilla får skit hela tiden. Det är jag som har krävt att Helena inte är med i ”Hyséns”.

Om det skulle bli en tredje säsong säger Annie att hon och Anton eventuellt kommer kräva att Helena får vara med.

– Då kan de glömma mig. Då får de göra en egen serie.

ANNONS

Bikinis, klänningar och strandkläder. Fynda sommarmode på Ellos sommar-rea!

Extern länk från Ellos

Till kampanjen!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Helena Hysén

LÄS VIDARE

Glenn och Camillas ord om bröllopet

ÄMNEN I ARTIKELN

Helena Hysén

Glenn Hysén

Hyséns (realityserie)