Carola: ”Saknas bara en ring på fingret”

NÖJE

Berättar om kärleken till Jimmy – och avslöjar kaxiga raggningsrepliken

1 av 5

Carola Häggkvist är lyckligt kär i sin Jimmy.

I en stor intervju med tidningen Amelia avslöjar hon att paret ännu inte bor tillsammans och hintar om att hon drömmer om förlovning.
– Allt är som en smekmånad. Nu saknas bara en ring på fingret, säger hon i intervjun.

Efter att Carola Häggkvist, 50, medverkat i ”Så mycket bättre” för två år sedan var hon singel och hade i princip givit upp hoppet på att träffa någon, berättar hon i en stor intervju med tidningen Amelia. Men efter att ha blivit tipsad av en vän om att basisten Jimmy Källqvist också var singel gjorde hon slag i saken.

Under en utekväll med vänner befann hon sig på en klubb där Jimmy spelade. Där la hon fram repliken:

– Det var någon som tyckte att vi skulle bli ihop.

Enligt tidningen Amelia svarade Jimmy ”Ja, men det kan vi väl”. Och på den vägen är det.
– Vi skrattar och pratar minnen trots att vi inte har känt varandra så länge. Vi har haft jätteroligt de här två första åren. Allt är som en smekmånad. Nu saknas bara en ring på fingret, säger hon i intervjun.

”Inte tänkt mitt liv så”

Carola berättar också att Jimmy kommer mycket bra överens med dottern Zoe som hon adopterade från Sydafrika 2012.

Paret bor ännu inte tillsammans. Däremot har de en bostad ihop i Kapstaden. Huset är en vit villa med pool. Att inreda tillsammans är dock en utmaning. Enligt Carola vill hon ha en stil som går i shabby chic, medan Jimmy hellre vill ha ett rekordeligt ordnat ”trist” hus, som hon uttrycker det.

Amadeus, Carolas äldsta barn, som hon fick tillsammans med Runar Søgaard, har hunnit fylla 19. På fritiden spelar han fotboll och blir ofta påhejad av systern Zoe.
– Jag hade inte tänkt mitt liv så, med skilsmässa och adoption och sedan kärlek. Men livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Våra sprickor kan bli våra styrkor, och jag har en fantastisk familj i Zoe, Amadeus och Jimmy, säger Carola i intervjun.

Numret av Amelia med Carolas stora intervju finns ute i butik den 8 december.

ARTIKELN HANDLAR OM