GoT-skådespelaren tror inte Jon Snow kommer dö

NÖJE

”Jag låg stilla och var naken i veckor”

1 av 3

Kit Harington känner sig kaxig.

Han tror inte att slutet är nära för Jon Snow.
– Jag känner mig som en av de säkraste personerna i 'Thrones' nu, säger han , skriver Contactmusic.

Kit Harington, 29, känd för sin roll som Jon Snow i HBO:s succéserie ”Game of thrones”, har uttalat sig om Jon Snows framtid i serien.

– Jag känner mig som en av de säkraste personerna i 'Thrones' nu. Jag borde kanske inte säga det. Han kan dö nästa säsong, men jag kände mig väldigt säker den här säsongen. Eftersom att jag kom tillbaka till liv i avsnitt två så vore det väldigt dålig storytellning att döda mig i avsnitt fyra. Så jag har känt mig lite kaxig den här säsongen”, säger han till The Wrap, skriver Contactmusic.

Låg naken på ett bord

Harington berättar också om att han fick spendera mycket tid liggandes på ett bord naken under säsongen och att det inte är så lätt som man kan tro. Efter att hans karaktär, Jon Snow dödats låg han instängd i ett rum på en bordsskiva innan han blev återupplivad med magi, flera avsnitt senare.
– Jag trodde att det skulle bara skönt att bara ligga ner i ett par avsnitt. Men det var väldigt frustrerande. Alla jobbar på runt omkring dig och du måste bara ligga stilla och vara naken, i veckor. Jag drev iväg i mina tankar ibland på bordet och vaknade upp mitt i 'Game of thrones'-världen vilket var en skräckupplevelse, säger han, skriver Contactmusic.

ARTIKELN HANDLAR OM