Äntligen - Harry Styles nya frisyr avslöjad

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

DAGENS HARRY

1 av 104
Harry Styles nya frisyr Efter veckor av väntan dök bildbeviset upp på Harry och hans nya frisyr

Harry Styles, internationellt firad boybandsjärna, känd för sina sköna lockar klippte sitt hår och välte internet. Nu, efter veckor av väntan har äntligen en bild dykt upp på Harry och hans nya frisyr.

Den skönlockiga boybandstjärnan Harry Styles klippte sitt hår och skänkte sina lockar till en organisation som gör peruker av äkta hår till barn som förlorat sitt eget på grund av cancerbehandlingar. Därefter försvann vår vän Harry.

Harry och hans nya frisyr försvann

Fansen har efter frisörbesöket tillbringat veckor med att scanna av nätet för en bild på Harry och hans nya frisyr. Suget efter bildbeviset har för att uttrycka sig milt varit stort.

Lurig penispumspförsäljare försökte casha in

Många var de som la upp fejkade bilder Harrys nya frisyr. Nöjesbladet har tidigare rapporterat om den synnerligen förslagne penispumpsförsäljare som lurade tusentals intet ont anade fans att han var Harry och hans nya frisyr. 

Skarpögd dj

Men nu är bilden vi äntligen väntat på här. Bilden togs i smyg av den skarpögde disckjockeyn Angus O'Loughlin och visar en Harry som smyger runt bakom ett stängsel. På bilden kan vi tydligt se Harrys ansiktsdrag men utan de karaktäristiska lockarn.

Vad tycker du om Harrys nya frisyr? Kommentera nedan

Här är den - HARRYS NYA FRISYR

Publicerad: