50 Cent trakasserar vaktmästare

NÖJE

Anklagar honom för att vara drogpåverkad

1 av 3 | Foto: 50 Cent.

50 Cent lade ut en film där han anklagar vaktmästare för att vara drogpåverkad.

– Vad tror ni att han har tagit innan han kom till jobbet idag? säger han i videon.

Nu går föräldrarna till vaktmästaren ut och säger att sonen lider av social fobi.

Rapparen Curtis Jackson, 40, som går under namnet 50 Cent har hamnat i blåsväder igen. Han postade en film på Twitter och Instagram där han trakasserar en ung man som jobbar som vaktmästare på en flygplats.

I klippet ser man hur 50 Cent följer efter mannen och anklagar honom för att vara drogpåverkad.

– Den nya generationen är galen. Titta på honom, vad tror ni han har tagit innan han började jobba idag? Han är hög här på flygplatsen, säger han i videon.

Lider av social fobi

Den unga mannen som filmas heter Andrew Farrell och är 19 år. Nu har hans föräldrar gått ut och sagt att deras son inte går på droger utan att han har ett handikapp och lider av social fobi, till den lokala tv-kanalen Cincinnati's WLWT5.

– Det får mig att må illa, det är väldigt jobbigt att se på. Han lägger ut den här videon och säger att han går på droger. Det är en del av hans sociala fobi. Han vill inte prata eller kommunicera. Han gör bara sitt jobb, säger pappa Kent Farrell till tv-kanalen.

”Vill att han ber om ursäkt”

50 Cent har tagit bort filmen från de sociala medierna men det var för sent. Klippet har redan hunnit bli viralt och spridits över världen. Föräldrarna är oroliga för deras sons framtid och vill att rapparen ska gå ut och säga att mannen inte går på droger.

– Jag tycker att han borde ta tillbaka det han sagt och gör en offentlig ursäkt, säger mannens mamma Amanda Kramer till tv-kanalen.

ARTIKELN HANDLAR OM

50 Cent