Glenn Hysén om kungadissen: ”Småchockad”

1 av 3

avJakob Meijer

NÖJE

Glenn Hysén ångrar inte mycket i sitt liv.

Däremot är han mindre nöjd med beslutet att dissa kungen under en middag på slottet.

– Det var inte illa ment, men jag blev lite småchockad, säger han i Podcasten ”Värvet”.

Glenn Hysén, aktuell som deltagare i Farmen VIP, är till större del fri från ångest och ånger, berättar han i podcasten ”Värvet”. Men det finns en sak han faktiskt ångrar.

Han tänker på en händelse som utspelade sig på Kungliga slottet för snart trettio år sedan. Hysén och dåvarande frun var inbjudna till en representationsmiddag på slottet när Elisabeth Tarras-Wahlberg, som då var presschef, ska ha kommit fram och frågat om det ”önskades talas med konungen”.

– Jag tänkte i fem sekunder: ”Varför då?”. ”Nej”, sa jag, ”Vad vill han mig?”. Det var inte något illa ment, men jag blev lite småchockad, vad fan ska man prata med han om då?, säger Glenn Hysén i podden.

”Kändes som att jag var nonchalant”

– Nu i efterhand ångrar jag, det är klart man skulle ha gått fram och snackat med honom, men han var i ett annat rum. Hade han stått där kanske det hade blivit. Det kändes som att det var lite nonchalant där liksom. Men det var inte det jag menade, jag fick en chock bara.

Hade det varit i dag hade han mer än gärna tackat ja.

– Han (Kung Carl XVI Gustaf) verkar ju väldigt skön. Han är född kung, han kan inte hjälpa det. Jag tror inte han vill vara det.

På frågan om Glenn Hysén kan gräma sig över saker svarar han:

– Ja, det är just den som sitter mest inbultad i hjärnan, så mycket annat är det inte.

Här är kändisarna som också har podcasts 00:45
ARTIKELN HANDLAR OM